Test živaca... Imaju li venecuelanski golmani klizave rukavice?

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.04.18. | 10:55

Deportivo Lara i Karakas ne popuštaju! Čeka nas tvrda utakmica

Venecuelanska bajka, Deportivo Lare počela je pre devet godina. Šta je klub, nazovimo ga i izazivačem Karakasa u 12. kolu kolumbijske Aperture, uradio za tako kratko vreme, jasno je, a šta će večeras napraviti na svojoj travi, o tome iz kladilačkog ugla treba valjano razmisliti!

Prva bitna činjenica vezana za domaćina kaže da imamo posla s klubom koji je tri od pet poslednjih utakmica odigrao i GG3+ maniru. Karakas je u istom periodu češće uletao u 0-2 statistiku, a valja se setiti i da ga je Lara u oktobru prošle godine kao gostujući tim počastila sa 0:2. Pošto se zna da Deportivo Lara nije izgubila na svom trenu na minula četiri meča, a da Karakas ima samo jedan minus na gostujućim terenima od sredine februara, valja se debelo zapitati, ima li smisla uopšte pričati o favorizovanom timu. Nema, i tu stavljamo tačku, jer reč je o direktnom sukobu za petu poziciju venecuelanske Aperture!

Izabrane vesti

Umesto zaključka, red je spomenuti da je odbrana Karakasa među najboljim u ligi! Samo osam primljenih golova u 11 odigranih kola je za svaku pohvalu, baš kao i 16 datih od strane napada Lare, koja ima identičan učinak kao i Karabobo koji drži lidersko znamenje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 01:00 1303 VEN 1 Dep.Lara - Caracas ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

Venecuela 1 – 12. kolo
01.00: (2,45) Dep. Lara (3,10) Karakas (2,85)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Venecuelasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara