Radamel Falkao (©Reuters)
Radamel Falkao (©Reuters)

Tigar od leta u Maleziji? Falkao dobio poziv iz Azije

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 13:09

Kolumbijac želja devetostrukog prvaka države Džohor Darul Tazima

Odoleva Radamel Falkao zubu vremena, ali pitanje je još koliko će moći. Povrede su učinile svoje, Kolumbijac više nije nije standardan ni u Rajo Valjekanu, pride je u februaru proslavio 37. rođendan pa se čini da je vreme za neku manje zahtevnu, egzotičnu sredinu u kojoj bi stavio tačku na bogatu karijeru.

Prema pisanju Marke, na leto će i dobiti tu priliku. Popularni Tigar bi prema saznanjima madridskog lista na kraju sezone mogao da završi u Maleziji. Džohor Darul Tazim, devetostruki uzastopni prvak tamošnjeg šampionata, voljan je da dovede Falkaa na leto kada mu istekne ugovor sa Rajom.

Izabrane vesti

Azijski klub u vlasništvu Tunkua Ismaila Idrisa, najstarijeg sina i naslednika sadašnjeg sultana Džohora Ibrahima Ismaila, ponudio je iskusnom Kolumbijcu ugovor na dve sezone posle kojih bi Falkao postao ambasador kluba i grada.

Ipak, imaće Džohor Darul Tazim – poznat još pod nazivom JDT – ozbiljnu konkurenciju u Valensiji koja je na listu želja takođe stavila ime kolumbijskog napadača. Zanimljivo, vlasnik Slepih miševa Peter Lim blizak je prijatelj sa pomenutim Idrisom koji je pre nekoliko godina želeo da kupi klub sa Mestalje, ali nije uspeo. Zato sada radi na poboljšanju ugleda Džohora dovođenjem velikih imena.

Nekoliko je već doveo poput bivšeg napadača Udinezea i Votforda Fernanda Forestijerija, štopera Svonsija, Betisa i Espanjola Đordija Amata, vezistu Viljareala, Valensije i Selte Naća Insu… Dolaskom Falkaa bi pak otišao korak dalje.

Falkao je za Rajo ove sezone postigao dva gola na 21 utakmici, ali je samo tri počeo od starta.


tagovi

Radamel Falkao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara