(©premierliga.ru)
(©premierliga.ru)

Tim kola u Rusiji: Bane Ivanović i do njega Bogosavac

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.06.20. | 15:27

Dvojica Srba u idealnih 11

Nastavilo se najzad i prvenstvo Rusije, odigrani su mečevi 23. kola, a odmah potom je izabran i idealni tim cele runde.

Dok je fokus srpske javnosti bio na Marku Nikoliću, koji je debitovao na klupi Lokomotive, odlične partije pružila su dvojica naših fudbalera, koji su izabrani u tim kola. I obojica su defanzivci.

Izabrane vesti

Pored štopera Branislava Ivanovića, perjanice Zenita, koji je postigao i gol protiv CSKA, na poziciji levog beka je Miroslav Bogosavac, igrač Ahmata, koji je na pozajmici do kraja sezone iz Čukaričkog.

Komandant odbrane je Ivanović, koji je dobio indeks ocenu 391. Na sajtu Premijer lige stoji i objašnjenje zašto je svaki igrač u timu kola, a za srpskog defanzivca piše:

Kapiten plavo-belih nije samo postigao najbrži gol i time otvorio put svom timu ka pobedi, nego je dobio svaki duel sa igračima CSKA i na svojoj i na protivničkoj polovini“.

Među idealnih 11 našao se i Miroslav Bogosavac, oko kojeg bi Ahmat uskoro morao da se izjasni da li će ga otkupiti od Čukaričkog.

Srbin je bio aktivna podrška, sva četiri pasa u šesnaesterac su bila tačna, napravio je asistenciju Denisu Glušakovu za gol, kojim je tim iz Groznog došao do vođstva protiv Krila Sovjetov, koje ih je usmerilo ka pobedi“, stoji u opisu igre srpskog levog beka.

Ovo je Bogosavcu bio tek četvrti nastup za Ahmat i prva asistencija.



tagovi

Miroslav BogosavacBranislav IvanovićRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara