Čekajući protivnika...
Čekajući protivnika...

Tipujemo: Koga Zvezda izvlači na žrebu? Kvote od 12 na Viljareal do 15 za Junajted i Ajaks!

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 08:00

Kladite se u MOZZART kladionicama

Navijači Crvene zvezde od jutros na iglama. Ekipa Dejana Stankovića je ispunila obećanje dato odmah posle žreba za grupnu fazu takmičenja i u konkurenciji Hofenhajma, Genta i Slovana izborila plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. Ime protivnika saznaće danas, nešto posle 13 sati kada će u Nionu biti obavljen žreb za prvu rundu takmičenja u prolećnoj polusezoni.

A znamo svi, jedino uzbuđenje koje može da se poredi sa onim dok gledaš omiljeni tim kako se bori za pobedu jeste baš ono koje izaziva žreb. Posebno kad u grupi ekipa koje iščekuješ imaš i takve ale kakve su Milan, Ajaks, Mančester junajted, Roma, Naoli, Dinamo Zagreb...

Izabrane vesti

Sigurni smo zato da nema Zvezdinog navijača koji danas u 13 sati neće biti zakucan uz monitor ili mobilni telefon, pa makar i krišom, krijući se od šefa. Neki će navijati za zvučno evropsko ime i potencijalni spektakl na stadionu “Rajko Mitić“ – ako korona dozvoli naravno – neki za što lakšeg rivala kako bi crveno-beli imali što veću šansu da naprave još jedan iskorak na evropskoj sceni.

KVOTE ZA ŽREB

A svi zajedno će, pa i oni koji baš i nisu pristalice crveno-belih boja, moći da u MOZZART kladionicama tipuju na svoj osećaj i pokušaju da ovo uzbuđenje zaslade i finansijskim dobitkom ako pogode koga će Zvezda i izvući na žrebu.

Znamo samo da je jedino ograničenje da Zvezda ne može da izvuče Hofenhajm sa kojim je već igrala u Grupi L, dok su kvote za ostale timove u rasponu od 12 do 15!

Konkretno: Viljareal (12,0), Šahtjor (12,5), Roma (13,5), Bajer Leverkuzen (13,5), Totenhem (13,5), Dinamo Zagreb (13,5), PSV (14), Napoli (14), Lester (14), Milan (14), Klub Briž (14), Arsenal (14,5), Rendžers (14,5), Mančester junajted (15,) Ajaks (15).

Dakle, pitamo vas: Ko?

I čekamo odgovor. Sve do 13 sati.



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara