Igrači Tirane pred meč u Tbilisiju
Igrači Tirane pred meč u Tbilisiju

Tirana protiv Zvezde sa sastavom iz Tbilisija, strepnja samo oko levog beka

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.08.20. | 17:58

Šampion Albanije isprobanim receptom traži iznenađenje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Tim koji pobeđuje se ne menja. Tim motivom se vodi trener Tirane Endubuisi Egbo, koji će prema pisanju albanskih medija protiv Crvene zvezde izvesti isti onaj tim što je izborio prolaz u drugo kolo kvalifikanija u Tbilisiju (2:0).

Nigerijski stručnjak ima samo jednu brigu, a to je stepen povrede levog beka Erjona Hočalarija, koji je propustio i okršaj sa Dinamom, pa ostaje se čekaju rezultati koji će utvrditi stepen povrede i period oporavka.

Izabrane vesti

Albanci motivsani dočekuju ovaj meč, što se moglo videti i po rečima Endubuisija Egba, koji je govorio čak i o plasmanu u Ligu šampiona, a i predsednik kluba Refik Halili veruje da će njegova ekipa ostvariti odličan rezultat u ovim kvlaifikacijama i spremio je značajne bonuse za igrače ukoliko prođu Crvenu zvezdu.

Egbo je u Tbilisiju igrao u formaciji 4-2-3-1, što će biti slučaj i ovoga puta. Na golu je vremešni Lika, na desnom beku je Toševski, na levom Ismajgedži, a na štoperima Vanđeli i Najdovski. Dvojac na sredini činiće kapiten Bata i mladi Čelaka, dok će ispred njih biti udarni trio Kobina, Torasa i Kale. Najistureniji je mladi napadač Muči.

Takođe, nema ni dileme da će recept biti identičan onome iz Tbilisija, a to je čvrst defanzivni blok i organziacija brzih kontranapada, za koje Crvena zvezda mora da spremi rešenje kako ne bi ušla u problememe na Er Albanija stadionu.



tagovi

Tirana

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara