Titula na talonu, Hajduk ne ume da je pokupi - odoše još dva boda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 20:04

Osijek umalo do pobede u sudijskoj nadoknadi...

Nudi Dinamo titulu na talonu, ali Hajduk kao da nema snage da je uzme! Nakon poraza od Rijeke na Poljudu u prošlom kolu (1:2), Bili su nastavili 'rasprodaju' bodova, pošto su u Osijeku odigrali samo 1:1.

Bio je to debi jednog od dva zvučna pojačanja ove zime - Josipa Brekala, koji je pružio sasvim zadovoljavajući partiju, čak je učestvovao u vodećm pogotku Splićana, međutim slaba je to uteha za goste. Baš kao što im ne znači mnogo to što su se (verovatno) samo do sutra osamili na prvoj poziciji, jer Rijeka će ukoliko dobije Istru otići na plus dva.

Izabrane vesti

Isto tako, zagrebački Dinamo sada je u prilici da priđe na minus dva od lidera, s tim da će Modri imati i utakmicu manje, što će reći i šansu da preskoče najvećeg rivala ukoliko u njoj slave.

Splićani su do prednosti došli u 58. minutu. Brekalo je centrirao iz slobodnog udarca, štoper Zvonimir Šarlija spustio za Filipa Krovinovića, ovaj ubacio, Rokas Pukštas tukao glavom, Darko Nejamšić za kratko otklonio opasnost, da bi Filip Uremović bio na pravom mestu i ćušnuo loptu u mrežu - 0:1.

Osijek je do boda stigao zahvaljujući Argentincu Ramonu Mierezu petnaestak minuta kasnije. Kristijan Lovrić opalio, Ivan Lukić odbio i to je bilo to - 1:1.

Do kraja susreta domaćin je bio bliži da uzme sva tri boda. U 94. minutu ponovo su u glavnim rolama Lovrić i Mierez. Prvi centrira, drugi gađa, ali pravo u golmana Hajduka.

Ovo je četvti meč u nizu u HNL-u koji Dalmatinci nisu uspeli da dobiju. U narednom kolu dolazi im Slaven.



tagovi

HNLJosip Brekalo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara