Komentari na vest

To je pojačanje! Rafinja projektilom rešio (ne)prijateljski El Klasiko, bez Benzeme nema ozbiljnog napada (VIDEO)

E

Ehehehehehh

pre gotovo 2 godine

Nemojte da se lozite unapred bez potrebe, Real uvek gubi sve meceve na preseasonu zato posle osvajaju trofeje kada je najbitnije. Pritom moram napomenuti da je Realu ovo bio jutros prvi mec jos od finala LS , dok je Barsi ovo bio vec treci pripremni mec, pritom Benzema koji je kljucni igrac i najverovatnije osvajac Balon de Oro nije igrao jutros, tako da se tu vidi veliki hendikep Reala. Odlicno su se drzali, bilo bi 0-0 da Militao nije asistirao igracu Barse i to je to.
b

barselonahaa

pre gotovo 2 godine

Ko je gledao njegove tekme u Lidsu zna zastovje kostao ovoliko, znaci ne highlights nego celu utakmicu kada je Lids igrao. Tacno se vidi da kada on igra igra i Lids. Kod njega volim sto nije kao svi ostali Brazilci, borben je, srcan, pametan, nema mnogo pametnih Brazilaca. Tehnika,brzina odlican izbor i ja mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje iskreno, ne Lewa nego on jer na je trebao takav igrac, koji ima muda da udje u 5 igraca i napravi nesto, a tehnikom i brzimon to moze. Prelepo ga je za gledati. Zao mi je samo sto je Dembele ostao iskreno. Kada bi mogli da ga menjamo za Silvu i da doplatimo Sitiju to bi bio odlican posao za nas.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Nema mnogo pametnih Brazilaca,kakav komentar,bravo za mozzart koji ovako nesto objavi.
J

Jel to

pre gotovo 2 godine

Proslavljeni eder militao sin na vladz HM-a
A

Alahakbar

pre gotovo 2 godine

VlADE HM-A

1902

pre gotovo 2 godine

Vidim navijaci barcelona pocinju sa : Osvajamo sve itd. :D :D isto kao i prosle sezone pred pocetak ehehehehe mislim da ni ove sezone nece nista osvojit ali eto videcemo. Kup kralja u vrh i nista vise :)
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

Praviće Real Jovića od blata ove sezone. Kad im se Benzema bude povredio a oni ostali u napadu sa Marijanom koji je špic za Betis u najbolju ruku. Nije Jović loš igrač pa da gledaš da ga se tek tako što pre otarasiš. A sad da dovedu zamenu za Benzemu moraće da preplate neki prosek, a imali su već odličnog igrača kog uopšte nisu koristili niti mu dali šansu...
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Bolje da preplate prosek nego što su preplatili Jovića koji je daleko ispod proseka. Mariano koji je u najbolju ruku osrednji igrač, za Jovića je top klasa.
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

@Ljubljanac - tolika je top klasa da mu je u Realu grejao klupu. Ne mogu sa vama Grobarima da se raspravljam, vi ste operisani od objektivnosti.
x

xaxaxaxxxx

pre gotovo 2 godine

taj o kome pricas je ispod prosecan igrac, nikad nista nije uradio a imao je gomilu minuta u realu
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Fascinantno... Pitam se samo kada bi Zvezda i Partizan odigrali jedan derbi na američkom kontinentu, da li bi jedan stadion od 30-ak hiljada bio ispunjen našim ljudima što žive u Americi, pa i Amerima, naravno ne mora kao ovaj gde su igrali španski velikani. Mislim da bi naši timovi morali razmisliti o igranju takvih utakmica na američkom kontinentu, barem u pripremnom periodu, kada je pauza i slično. Treba raditi na brendu, a ne zezati se i kukati. Ovde Real i Barsu ne gledaju samo hispano populacija Amerike, već svi koji vole fudbal.
B

Baksuz

pre gotovo 2 godine

Al ga zabi na brzaka iz koljena , ja nekako i dalje sam sumnjicav po pitanju Rafinje izgleda da nisam dovoljno gledao Lids proslu sezonu, ne znam zasto al mene tako ova Barcelona podsjeca na onaj Milan kada su doveli Bonucija i rasipali se milionima pa jedva prezivjeli haha
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Šta radi Laporta, doktor, oživio je klub!
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

Oziveo ga na sezonu ili dve, onda ce doci na naplatu ovakvo skarabudzeno poslovanje.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

@Kleo, ne verujem. Ali budemo videli. Kad je preuzeo klub, napad su igrali Jutgla, De Jong i Depaj. Nakon prvog prelaznog roka Tores, Adama i Obamejang. Posle drugog prelaznog roka Fati, Rafinja i Lewandowski. Produžio je ugovor sa Dembeleom, Pedrijem, Gavijem, Arauhom.. A pretilo je da odu za 0 eur. Prodajom bilo koga od njih može da prihoduje ozbiljan kapital. Najgore što su mogli da naprave je da udju u prosečnost kao Mančester Junajted i Milan i da troše kapital koji imaju u marketingu, popularnosti, brendu.. dok ga ne potroše. Posle bi bilo mnogo teško isplivati.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Pa Xavi verovatno zna zasto , a verovatno i zbog toga sto moze da postigne 20 golova u sezoni , a nije centarfor. I strasan je igrac. Dolazi Kunde i bek desni i to je top.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Nije Laporta vlasnik Barse .
J

Jjggb

pre gotovo 2 godine

Jel igrao Mbappe... Znal se sta? 😂
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ovaj militao je tako kritican lik. U nekim momentima izgleda kao prime maldini, a u nekim kao mustafi. Napravi 1-2 kardinalne greske po mecu. Nadam se da ce stopere igrati ridiger i alaba.
H

Hsdjknb

pre gotovo 2 godine

Igra nogom mu je broblem, ali mlad je moze se i to popraviti.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Kakav gol, prelepo. Zbog ovakvih poteza obozavam fudbal.
P

PJER

pre gotovo 2 godine

Dembele moze samo da kupi suncokret(ako ima dovoljno para zbog ”male” plate) u Lidl, da gricka pored terena i gleda ovog Rafinju kako plese ove sezone!!

Pule

pre gotovo 2 godine

Nije bitno mec ko mec,al potrcali su da se otarase Jovica pre priprema ,bolje da mu je dao sansu na pripremama pa da vide sta i kako ,al Jovicu je top isoalo sto je otisao u Fiorentinu
p

pa gledaju

pre gotovo 2 godine

Vec tri sezone sezone sta i kako sa njim, bio je i na pozajmici pre dve sezone i imao celu proslu sezonu i opet nista..
d

drRose

pre gotovo 2 godine

A sto ce ovaj rafinja barsi,osrednji igrac,preplacen...a buuuu,jos kad se uklope sve kockice i kad dodje kundea,pff...real ima na zimu da potrosi sve ono sto su skupljali zadnjih godina za kapitalca