(MN Press)
(MN Press)

To je prava kolegijalnost: Dirljiv gest Jovanovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.02.24. | 16:47

Golman Partizana na zagrevanju u majici posvećenoj bolesnom Stevanoviću

Bez obzira kako igra, Partizan može da bude zadovoljan ambijentom u ekipi. O tome da je na visokom nivou svedoči poslednji potez u režiji Aleksandra Jovanovića.

Golman crno-belih je tokom zagrevanja za duel sa IMT-om izašao obučen u majicu na čijoj su poleđini bila ispisana četiri slova. Stajalo je samo Neca, kao nadimak Nemanji Stevanoviću, njegovom kolegi po poziciji u timu. I konkurentu za status prvog čuvara mreže. A pre svega - kolegi. Otud i ovaj sjajan potez koji zaslužuje da bude visoko vrednovan. U istim majicama su se tokom zagrevanja pojavili rezervni golman Miloš Krunić i trener golmana, Nemanja Jovšić.

Izabrane vesti

Podsetimo, posle gostovanja u Ivanjci, kad je sedeo na klupi, Stevanoviću je ustanovljeno prisustvo koksaki virusa i za bivšeg prvotimca Čukaričkog ova sezona je okončana, a samo što je počela prolećna. Baš zbog toga ovaj gest Jovanovića bi trebalo da mu popravi raspoloženje.

Baš kao što je bio slučaj pre tri sezone, kad je Nemanja Stevanović operisao rame, a tadašnji prvi golman, Vladimir Stojković, pred susret sa Napretkom, pojavio se na terenu u dresu kolege, kao poruka podrške.



tagovi

Nemanja StevanovićFK PartizanAleksandar Jovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara