Adolfo Gajić (©Reuters)
Adolfo Gajić (©Reuters)

To je to: Adolfo Gajić za jači napad Beneventa

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 19:54

Veštice simbolično platile pozajmicu, a imaće i opciju kupovine na leto

Od originalne najave transfera prošlog leta, do pred sam kraj januara put Adolfa Gajića u moskovskom CSKA nije bio posut ružama. Dobio je šansu u Armiji, nije se adaptirao na drastičnu promenu u svom životu, pa je sada u obavezi da napravi još jednu. Posle samo šest meseci Gajić je zvanično prešao u Benevento gde će pokušati da oživi perspektivnu karijeru.

Kako je već najavljivano Gajić će narednih pola godine provesti kao član Veštica na pozajmici, a ostaće i opcija kupovine na leto. Benevento će za pozajmicu platiti simboličnih 300.000 evra, dok je opcija postavljena na 12.000.000 evra, čime bi CSKA profitirao gotovo 4.000.000 evra u odnosu na ono što je platio letos za transfer iz San Lorenca.

Izabrane vesti

Ako bude uspeo da se adaptira Gajić će biti od velike pomoći Beneventu Filipa Inzagija. Mali klub iz Kampanije ima problema sa realizacijom i postigao je samo 23 pogotka u 19 odigranih kola, što je peti najslabiji učinak u prvenstvu trenutno. I pored toga Benevento zauzima dobru 11. poziciju na tabeli.

Gajić je u CSKA odigrao 18 utakmica, ali zapravo samo 451 minut i prikupio po jedan gol i asistenciju. Najveća konkurencija u napadu biće mu Đanluka Lapadula koji je dosad postigao četiri gola.



tagovi

Adolfo GajićZimski prelazni rok 2021BeneventoCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara