Tobdžije opet tukle razbojnike: Pljačkaši s bejzbol palicama upali u Gabrijelovu garažu i dobili batine

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.12.21. | 08:41

Pride i zatvorsku kaznu od pet godina

Navijači su bili oduševljeni kad se jula 2019. godine pojavio onaj snimak na kome dvojica napadača pokušavaju da Mesutu Ozilu skinu skupoceni sat ispred njegove kuće u Hempstedu, ali potom beže jer je Sead Kolašinac skočio u zaštitu saigrača i uterao pljačkašima strah u kosti. A sada je postalo jasno da i Arsenalov štoper Gabrijel i te kako ume da se brine o sebi.

Ostrvski mediji puni su danas snimka incidenta iz avgusta ove godine kada čak trojica napadača – jedan doduše sve vreme stoji ispred i pazi na vrata – ulaze u Gabrijelovu garažu s namerom da mu ukradu sat, telefon i mercedes od 50.000 evra.

Izabrane vesti

Fudbaler je tada bio na terapijama zbog povrede kolena, pa je sa prijateljom Rodrigom Tavarešom izašao da malo proluftira glavu u noćnom provodu, ali su ga razbojnici pratili sve do kuće. Jedan od napadača Abraham Mjuz je onako mangupski i ušao u Gabrijelovu garažu, sve preteći bejzbol palicom, a Arsenalov igrač je isprva hteo da izbegne konflikt, digao je ruke u vazduh, skinuo sat i predao ga banditu, kao i ključeve od kola.

Mjuz je ipak preterao glumeći gangstera, Gabrijelu se u jednom trenutku očigledno smučilo pa ga je direktom udario u lice i izazvao paniku, mada je i sam dobio udarac palicom. U toj frci je Mjuzu skinuo i šešir na kome je potom pronađen DNK koji je i doveo do hapšenja ovog nasilnika.

Abraham Mjuz je osuđen na pet godina zatvora. Delom i zato što mu ovo nije prvi prestup. Hapšen je i zbog nošenja oružja i zbog posedovanja heroina sa namerom da proda.

Mora malo da smanji gledanje krimića.



tagovi

Gabrijel Magaljaeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara