Tončev u narodnjačkom zanosu: Radnički nikad više u ovakvoj situaciji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.06.23. | 22:13

Prvi čovek Radničkog dugo slavio opstanak sa igračima u svlačionici

Niški Radnički se spasio sa ivice provalije. Vratio se iz, činilo se, beznadežne situacije, nadoknadio dva gola minusa u revanšu baraža za opstanak protiv Inđije (3:0) i igraće i dalje u srpskoj fudbalskoj eliti, 12. sezonu zaredom.

Pao je svima u i oko kluba kamen sa srca nakon više od 100 minuta meča sa timom iz Srema, budući da se igrala maratonska nadoknada vremena, a onda je usledilo veliko slavlje u svlačionici niške ekipe. Nije ovo neki bogzna kakav podvig vredan euforije, ali je svakako izbegnuta blamaža na stogodišnjicu kluba.

Izabrane vesti


Vršilac dužnosti trenera na večerašnjoj utakmici Vladimir Đorđević dočekan je ovacijama u svlačionici, a u slavlju sa fudbalerima aktivno je učestvovao i prvi čovek kluba Ivica Tončev, koji je najavio da će narednih dana podrobnije analizirati košmarnu sezonu i najaviti dalje korake. Ipak, za Mozzart Sport kratko je rekao:

Iako su mnogi mislili drugačije, pokazali smo da Radnički ne ispada tako lako iz lige! Nikada više nećemo dozvoliti da naš klub dođe u ovakvu situaciju!


tagovi

Ivica Tončev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara