©Starsport
©Starsport

Topić: Probaćemo da osvojimo drugo mesto i Kup

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.05.20. | 12:16

Lale priželjkuju da odluka padne u poslednjem kolu na Karađorđu

Četiri kola do kraja Superlige, a tri boda zaostatka za Partizanom. Ali i preostali međusobni susret u poslednjem kolu.

Sve je to dovoljno fudbalerima Vojvodine da isplaniraju juriš na drugo mesto. Mladi vezista Lala Mirko Topić čvrsto veruje da Novosađani mogu u preostale četiri runde da razdvoje na tabeli beogradske večite rivale.

Izabrane vesti

Za početak, plan momaka sa Karađorđa je da sruše Čukarički u prvom kolu nastavka.

Prva utakmica koju kod kuće igramo sa Čukarički mogla bi dosta toga da odredi. Ukoliko pobedimo, a nadam se da hoćemo, imali bismo 11 bodova viška u odnosu na Brđane i praktično bismo završili priču i izborili mesto u Evropi. To bi nam omogućilo da se više posvetimo nastupima u Kupu Srbije i realizaciji ideje da pokušamo da osvojimo pobednički trofej“, rekao je Topić za Dnevnik.

A, ako padne Čukarički, onda će uslediti juriš na – Partizan.

Posle ovog mesec i po dana dugog prekida, svako će moći da pobedi svakog i teško je bilo šta sa sigurnošću prognozirati. Ipak, iako cenimo ekipu Partizana, nije nemoguće da pokušamo da je prestignemo na tabeli i osvojimo vicešampionsko mesto. Crno-beli imaju dobar tim, što su dokazali nastupima u grupnoj fazi Lige Evrope, ali u nastavku niko neće biti u punoj formi. Ukoliko sve bude onako kako priželjkujemo, lako bi moglo da se dogodi da poslednja utakmica na Karađorđu odredi kome će pripasti druga, a kome treća pozicija“.

Lalama ne fali ambicija na oba fronta, iako su sve utakmice sa Partizanom i Zvezdom ove sezone – izgubili.

Činjenica je da su Beograđani izborili sve tri pobede u duelima sa nama, iako sam ubeđen da smo barem jednu od tih utakmica izgubili zahvaljujući nesrećnom spletu okolnosti. Vreme je da sada pokažemo punu vrednost, da istrčimo na teren potpuno rasterećeni i da sportskoj javnosti u Srbiji pokažemo da možemo da budemo izuzetno konkurentni na putu ka peharu“, poručio je Mirko Topić.


tagovi

FK VojvodinaMirko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara