"Topla" dobrodošlica za Liverpul: Iznad Eland rouda se vijori #SAYNOTOSUPERLEAGUE

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 20:35

Hiljade navijača na ulicama, Geri Nevil ima predlog za fudbalere Lidsa

Ne stišava se bura širom Evrope oko formiranja Superlige - takmičenja zatvorenog tipa u kojem 12 najbogatijih evropskih klubova želi da se odmetne od ostatka konkurencije na Starom kontinentu. UEFA i FIFA prete rigoroznim sankcijama, a navijači su posebno revoltirani. Tako su hiljade ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu izašle na ulice pre duel Liverpula i Lidsa u okviru Premijer lige (21.00), odlučno se protive ideju koja je ozbiljno uzdrmala fudbalsku javnost, pa su se sa brojnim transparentima okupili i oko Eland Rouda, dok iznad stadiona leti avion sa jasnom porukom - reci ne Superligi.

21.00: (4,60) Lids (3,70) Liverpul (1,77)

Izabrane vesti

Među najglasnijima su navijači aktuelnog prvaka Engleske, koji su i na zidinama Enfilda jasno poručili klubu kako su prihvatili odluku za pridruživanje Evropskoj Superligi. Otišli su i korak dalje, preplavili ulice u Lidsu oko stadiona engleskog premijerligaša, a postarali su i da igrači i članovi Liverpula dobiju jasnu poruku tokom utakmice, kako iznad stadiona preleće avion sa transparentom #SAYNOTOSUPERLEAGUE.

Jasnu poruku poslali su i fudbaleri Lidsa, koji su na zagrevanje izašli u majicama sa sledećim natpisom: "Dokažite se na terenu. Fudbal je za navijače".

Geri Nevil je među prvima osudio potez velike šestorke (Liverpul, Mančester junajteda, Arsenal, Totenhem, Čelsi i Mančester Siti), a pred večerašnji susret je poručio fudbalerima Lidsa da se sklone sa terena i izabranicima Jirgena Klopa dozvole da postižu golove do mile volje.

"Igrači Lidsa bi trebalo da se sklone sa strane i dozvole im da postižu golove. Oni ne žele da se takmiče".



tagovi

LiverpulLids JunajtedEvropska SuperligaGeri Nevil

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara