Torino ponovo razmišlja o Urošu Kabiću, posao zavisi od Hrvata

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.04.22. | 16:33

Direktor Granata želi da završi posao započet zimus

Punio je mladi napadač Vojvodine Uroš Kabić stranice italijanske štampe tokom prethodne zime. U jednom trenutku je sve ukazivalo da će jedan od najtalentovanijih srpskih igrača karijeru nastaviti u Torinu. Novosadski klub je video sjajnu šansu za zaradu, pominjalo se obeštećenje od 2,5 miliona evra.

Međutim, uslovi su na kraju promenjeni. Želeli su u Torinu da se zaštite i pomenutu sumu uplate na račun Novosađana tek ovog leta, ukoliko prethodno omladinski reprezentativac Srbije odigra osam zvaničnih mečeva za Torino. Vojvodina je insistirala na rati od 700.000 evra. Na kraju je posao propao.

Izabrane vesti

Ali sudeći prema vestima iz Italije Torino je obnovio interesovanje za Uroša Kabića. Tačnije, Tutosport piše da interes Granata za mladog napadača Vojvodine nikada nije isčezao i da se jako sviđa sportskom sektoru Torina. Posebno, tehničkom direktoru Davideu Vagnatiju. Znaju u Torinu da bi Kabića mogli da upotrebe kao centralnog napadača, ali i na krilnim pozicijama, pošto se odlično služi levom nogom.

I ne bilo iznenađenje da ponovo krenu po njegov potpis. Čeka se samo da Torino sa dnevnog reda skine prioritetni zadatak. A to je sudbina hrvatskog krilnog igrača Josipa Brekala. Pod komandom Ivana Jurića Brekalo je značajno podigao nivo forme i gotovo je izvesno da će Torino iskoristi pravo da otkupi njegov ugovor u iznosu od 11 miliona evra.

Kada taj problem skinu sa dnevnog reda, u Torinu će se pozabaviti transferom Uroša Kabića.


tagovi

Uroš KabićIvan Jurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara