(©MN Press)
(©MN Press)

Tošić: Moraće Jović da dolazi na svaku našu utakmicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.08.22. | 18:40

Levi bek Čukaričkog blistao protiv Spartaka

Blistao je Nemanja Tošić na utakmici protiv Spartaka. Prvo je asistirao za gol Badamosiju, a onda se i sam upisao u strelce za trijumf Čukaričkog – 2:0.

Sve to levi bek Brđana izveo je pred očima kuma Luke Jovića, koji je doputovao na kratko iz Firence i došao da gleda Tošića u derbiju 5. kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

„Videli smo se na brzinu odmah posle utakmice, kum je čestitao na partiji. Uzvratio sam mu rečenicom “da će sad morati da dolazi na svaku našu utakmicu“, nasmejao se Tošić u razgovoru za klupski sajt.

Pred Jovićevim očima Tošić je odigrao verovatno najbolju partiju u seniorskoj konkurenciji.

„Jesam postigao gol i imao asistenciju, ali je za mene najbitnije da smo sačuvali sopstvenu mrežu. Dobro je bilo tokom čitavog meča, posebno defanzivno, verujem da sam ispunio zadatke koje nam je šef postavio pred meč protiv Spartaka. Svakako jeste jedna od boljih partija u mojoj karijeri, ali ne bih da se na ovome zaustavim“.

Moglo bi da se desi da Tošić i Jović budu na terenu jedan naspram drugog, jer je žreb za 4. kolo Lige konferencije spojio Fjorentinu i pobednika dvomeča Tvente – Čukarički. Ipak, Holanđani su daleko bliži sudaru sa Italijanima, jer su u Beogradu pobedili Brđane sa 3:1.

Siguran sam da možemo da se borimo. Mnogo bih voleo da se sa Lukom Jovićem i njegovom Fjorentinom vidim ponovo na terenu. Biće Čukarički rasterećen u Enšedeu, gde se očekuje pun stadion i prisustvo svih 30.000 gledalaca. Verovatno ćemo biti lišeni pritiska, od nas malo ko očekuje da posle poraza od 3:1 u prvom meču možemo nešto više da uradimo. Sigurno je da smo po pitanju prolaska u naredno kolo sada autsajderi, ali videli ste tokom kvalifikacija da je bilo mnogo zanimljivih rezultata, da svako svakog može da pobedi“, poručio je Nemanja Tošić.



 


tagovi

ČukaričkiNemanja TošićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara