Đenaro Gatuzo (©Reuters)
Đenaro Gatuzo (©Reuters)

Totenhem odlučio da neće Gatuza za trenera

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 08:33

Traži se novi menadžer za sledeću sezonu

Vrti se vrteška Đenara Gatuza i izgleda da ne planira da stane. Italijanski trener je ostao bez posla, a biće na birou rada još neko vreme, svi su izgledi.

Gatuzo je posle svega dvadesetak dana, pre nego što je i video ekipu, raskinuo ugovor sa Fjorentinom, a onda su stigle informacije da je u pregovorima sa Totenhemom. I taj flert je kratko trajao i ostao je samo na tome.

Izabrane vesti

Kako javlja Atletik, čelnici Totenhema su odlučili da ne nastavljaju pregovore sa Gatuzom, već da nastave potragu za novim menadžerom za sledeću sezonu. Gazdi kluba Danijelu Leviju se nešto nije dopalo tokom razgovora sa prgavim Italijanom, tako da je odlučio da mu ne ponudi posao.

Pevcima su pre toga pukli pregovori sa Paulom Fonsekom, dosadašnjim trenerom Rome, pa izgleda da su u Totenhemu postali jako izbirljivi kada je u pitanju naredni menadžer. Ne žele da naprave grešku, da anagžuju pogrešnog čoveka, kojeg bi sutra morali da drže na platnom spisku i u slučaju otkaza.

Što se tiče Gatuza, u periodu od mesec dana je otišao iz Napolija, potpisao za Fjorentinu, raskinuo ugovor s njom, počeo i završio pregovore sa Totenhemom. I sad nema baš previše opcija na stolu...


tagovi

Đenaro GatuzoTotenhemPremijer liga

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara