Totenhem u napadu na Žirua, hoće ga Murinjo, ugovor na 18 meseci

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 09:38

I to javlja pouzdani Đanluka di Marcio

Kako javlja ugledni i pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marcio, Totenhem je u napadu na Žirua!

Sparsi vode pregovore i nude mu ugovor na godinu i po dana, dakle 18 meseci, i pokušavaju da ga otmu Interu u poslednjim danima prelaznog roka. Čak postoje i informacije da mu nude ugovor na dve i po godine, ali ipak više verujemo Di Marciju.

Izabrane vesti

Kako se ističe, Žoze Murinjo želi da dovede Žirua. Inter iz Milana više nije ubeđen da je dovođenje napadača ovog meseca dobra ideja, pa su čak razgovarali sa Žiruom o opciji da dođe u redove Nerazura u junu. To iz Žiruove perspektive nije nešto što je poželjno, jer mu je jako potrebno da ima minutažu u narednih šest meseci kako bi zaradio mesto u reprezentaciji Francuske i nastup na Evropskom prvenstvu koje se igra ove godine.

Treba svakako istaći da Čelsi nije baš oduševljen idejom da proda Sparsima Žirua jer bi tako pojačao svog konkurenta. Treba reći da Žiru nema ništa protiv da pređe u redove Totenhema.

Žiru je ove sezone imao dva starta u Premijer ligi, a u igru je ulazio sa klupe samo tri puta.

Inter je već ove zime doveo dosta pojačanja, a poslednje je i najbučnije u vidu Kristijana Eriksena. Žiru je dosta dugo opcija za Nerazure, a razmatra se i Fernando Ljorente iz Napolija.

Žiruovi predstavnici su čak čekali poziv iz Milana kako bi Francuz krenuo u grad mode na preglede, međutim, Nerazuri su odjednom krenuli sa pričom da se sačeka jun kako bi došlo do realizacije posla. A onda je tu uleteo Totenhem.

Takođe, kao i Inter, i Totenhem je vrlo raspoložen ove zime za dovođenje igrača. Stiven Bergvajn je završen i on će stići u ovaj tim kao zamena za Eriksena, a sada je i Žiru opcija za tim iz Severnog Londona i to bez obzira na činjenicu što je Žiru nastupao za Arsenal od 2012. do 2018. godine, kao i što se nije naigrao fudbala u dresu Čelsija ove sezone.

Poznato je da je Hari Kejn teže povređen, stradala je zadnja loža i trebalo bi da bude van terena do aprila. Zato je Murinju potreban igrač koji je prava devetka i tu se otvorio put za Žirua.

Bio je gotovo viđen u Interu, trenutno je Žiru bliži Totenhemu. A vreme otkucava...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara