Komentari na vest

Totenhemov grom iz vedra neba: Brajan Hil u Londonu, Lamela i 25.000.000 u Sevilji

D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Jaoo glupih Engleza majko mila. Kad bi Spanci imali bar 30 posto mogucnosti ds trose kao Englezi ne znam sta bi bilo stvarno jer svakako ih deru u evropskim takmicenjima.
w

wizard08

pre gotovo 3 godine

da englezi imaju bar malo vise sunca kao spanci ,nzm gde bi im kraj bio ali sta ce im svakako ih deru u poslednje vremen na svim poljima
G

Gostldlldld

pre gotovo 3 godine

Brajan je veliki talenat, to je neosporno, ali ja mislim da njemu Premijer Liga nece sesti nikako. Decku fali fizicka snaga, i dalje je nerazvijen fizicki, tako da mislim da nema od njega nista u Engleskoj. Svakako, Sevilla je ocajno postupila sa ovim malim, da su ga dali opet negde na pozajmicu u La Ligi, sled sezone su ga mogli prodati za dobre, dobre pare. A Lamela, ne moze doneti toliko na terenu, nema sanse. Sto kazu, bljesak, pa 10 utakmica nista, pa bljesak. To je jako malo, prosecan igrac. A dali su zlatnu koku bukvalno, i to prerano za PL.
N

Nemanja77

pre gotovo 3 godine

Isto su pricali za Davida Silvu i Aguera
G

Gostldlldld

pre gotovo 3 godine

@Nemanja77, ne znam ja sta su pricali za ostale, ali ovo je decko od samo 20 godina. Ako ne krene kako treba, ne snadje se, gubi godinu ili dve, u momentu kada su mu preko potrebne za razvoj, i to u svakom smislu, i fizickom i psihickom. Ja sam ispratio decka prethodnu sezonu, jer sam pratio Eibar, i zbog toga mi je zao sto ide u Englesku. Spanska liga je za njega najbolja za dalji razvoj, s obzirom na godine i gradju, ali to je samo moje misljenje. Nekako mi je zao sto je tako glup potez napravio.
М

М21

pre gotovo 3 godine

А по та ако Ламели легне Севиља и Примера као Рома и Серија А и буде међу најбољима ?
G

Gostldlldld

pre gotovo 3 godine

@M21, pricamo o igracu od 29 godina? I da mu legne, to je mozda 2-3 godine top nivoa. A s druge strane, Brajan ima 10+ godina profi fudbala.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Pa ne verujem bas da u Sevilji ne znaju sta rade.Narocito sa mladim igracima. Verovatno znaju nesto sto mi ne znamo , kad su ga menjali za Lamelu i novac.
N

Nemanja77

pre gotovo 3 godine

Odlican posao Totenhema, vidi se uloga Paraticija koji zna sta radi. Lamela je mnogo obecavao kada je stigao u Totenhem ali generalno gledano nije opravdao ocekivanja. Imao je par odlicnih partija i genijalnih poteza kao prosle sezone protiv Arsenala ali nije igrac koji moze da igra konstantno na vrhunskom nivou. Par znacajnih bljeskova ali sam iznenadjen sto je ostao u Totenhemu tako dugo, mislim da je Gil odlicno pojacanje veoma inteligentan igrac i jedan od najvecih talenata spanskog fudbala a to dovoljno govori. Sto se Lamele tice mozda bude dobar u Sevilji ali mislim da je ovo transfer u kojem je Totenhem apsolutni pobednik
С

Сине

pre gotovo 3 godine

Многи од њих су били велики таленти али никад нису бљеснули ламела и 25 милиона за овог клинца је много
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

Lamela i 25m, definitivno Totenhem nije pobednik