Komentari na vest

Traje magija Čukinih džokera: Stojanović Partizanov plus istopio na tri boda

Chiske

pre oko 1 godinu

Moram jedno da dodam posto sam za razliku od ovih sto lupaju minuse odgledao celu tekmu jer me zanima zbog Vose. Ajd sto je gol neregularan to na stranu. Vec kada je golman Mladosti pao i krenuo da urla "gospoda" iz Cukarickog su i dalje pokusavali da daju gol. E to je za svaku osudu i treba da se stidite! A ofsajd se vama ne svira a vosi protiv istog protivnika se izmislja iako nije postojao. Posle preloma ruke golmana bukv mi je presela cela utakmica jer sam video o cemu se tu radi. Sramota za sve ljude iz cuke! Sramota za izgrace i za trenera i za upravu! Sram vas bilo i ne znam koliko puta bi vam u lice rekao to da mogu SRAM VAS BILO! A golmanu zelim sto laksi oporavak! Drz se majstore i svaka cast za odbranu pre preloma!
P

Propozicije

pre oko 1 godinu

Velika borba ce biti u Kupu Srbije, jer pobednik Kupa ide u plaz off za ligu Evrope i ima minimum grupe LK i bar 5 mil evra. Ako Zvezda osvoji Kup i bude prvak, onda ce to pravo da se prenese na 3. tim u ligi, sto znaci da ce biti klanja i velike borbe izmedju TSCa , Cukarickog i Vojvodine, svaka utakmica njihova ce biti pod lupom, jer je veliki novac u pitanju. Mada, ako Radnicki Nis ili Javor osvoje kup, onda ce oni da idu u LK grupe, Kup je cudno takmicenje.
N

Neko iz VAR sobe

pre oko 1 godinu

Arena jeste zestoko promasila jer nije pustila zamrznutu sliku sa povucenim linijama, ali ofsajd nije bio. Jedno 10 min nakon utakmice sam gledao sliku i zaustavio sam u trenutku dodavanja od strane Docica. Nije bio ofsajd, iako lici da je bio, jer je jedna noga nekog iz Mladosti, bila u pokretu i u vazduhu tj ispruzena unazad u momentu dok se vracao nazad. Tako da kad se povuce linija sa tom kopackom stopera videce se da ofsajda nije bilo, iako ponavljam bas bas lici da je bio, ali nije bio, bukvalno jedan delic milisekunde da je kasnije upucena lopta od Docica, bio bi ofsajd, ali ovako nije bio.
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Ал комедија супер лиге,једно коло играмо недељу дана.
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Pa kako vas nije sramota!!!
N

News

pre oko 1 godinu

Penal za Mladost je komican
m

maestro

pre oko 1 godinu

Luka stojanovic je majstor, cuka je mnogo dobila sa njegovim povratkom!
A

Ali555

pre oko 1 godinu

Neverovatno koliko je providno sta se sve radi i ko sve radi samo da tsc ne bude treci.Samo treba da znate da sreca ne prati takve,a u ovoj igri sreca nekad obrne krug.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Započetak bi TSC mogao da proba da pobedi nekog. Do sad su drugi mogli biti da im uši nezavrće ko stigne jer imaju na klupi Murinja.

Chiske

pre oko 1 godinu

Rekao sam da tsc nece dobro proci u playoff-u zbog toga sto cete tek onda osetiti pritisak moranja. DO sada vam je jedino bilo da opstanete a sada je moranje 3ce mesto. A prevara od trenera to nece dobro pripremiti. Videlo se prosle godine zadnje kolo protiv nikad gore vojvodine...
Г

Гост 1914

pre oko 1 godinu

Каква црна магија,више среће него памети,показала ом је Звезда где им је место,као на тренингу могла им је увалити 7-8 комада,а кад изађу у Европу губе од Казахтанаца,Азера и одталих лузера,јадан је овај наш фудбал,још сад овај Недимовић преко сенилног Џаје кад нам се накачи,ух немогу више ово да пратим,ал кад ови дођу на Карађорђа доћи ћу да се насладим нашој победи,Чукарички -вештачки клуб !!!
v

var

pre oko 1 godinu

Var u Lučanima nije radio. Ovo je sramota i ključni trenutak u borbi za treće mesto.
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

nije cuka nego spartak i radnik ne smeju da ispadnu. Uzeli ih cigani pod svoje ,gura se javor i dve mladosti u ponor
T

Trike

pre oko 1 godinu

Kaze vas novinarMAGIJA CUKARICKOG se nastavlja. stvarno je zalosno jos daju gol u 90-m minutu iz opsajda a oni igraju NIVO NISKE ZONE BETON LIGA ali postoovi takozvani novinarcici dobijaju paricu da MMMAAALLLOOO reklamiraju a zna i ptice na grani ko je gazda CUKARICKOG.BOLJE iduce sezone nek se napravi BEOGRADSKA LIGA ,ZVEZDA ,PARTIZAN ,VOZDOVAC , CUKARICKI pa IMT ,GRAFICAR ,PA ekspresno ce i OFK BEOGRAD sticice u tu LIGU SRAMOTA ZA SRPSKI FUDBAL .A sve ukupno ce ih gleda par stotina navijaca TAKOZVANIH ?
B

Brdja

pre oko 1 godinu

Da se i malo razumes u fudbal znao bi da se kaze ofsajd….
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Možda kad bi TSC mogao nekog i da pobedi možda bi bili i drugu al ne drugi si krivi što Lazetič nema pojma.
G

Gostujući

pre oko 1 godinu

Luka ne moze ali zato Kolorado i Andrade mogu. Zao mi je sto moram da kazem ali Cuka i TSC su organizovaniji klubovi od Partizana.
k

konjarnik republika

pre oko 1 godinu

Sve si rekao! Istina! Niko ne sme da pita zasto Luka ne moze u Partizan!
G

Gost031

pre oko 1 godinu

A Luka Adžić će izgleda zaigrati u tandemu sa Filipom Jankovićem...
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Var u Srbiji treba ukinuti,ovo je sramota. Ova utakmica je važna za Evropu i opstanak,znači regularnost prvenstva je dovedena u pitanje.Pomoćnog sudiju i Var sudije suspendovati.Ono što je ponovljeno videlo se da je ofsajd i komentator je doveo u sumnju regularnost kada je video. Nažalost,nije ovo jedina utakmica gde je Var odlučio pogrešno.O Čukaričkom šta pričati i suđenju na njegovom utakmicama?Opet se forsiraju klubovi iz prestonice koje gleda maksimalno par stotina navijača.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Ma nije tebi problem Cuka, tvoj je problem tvoj raspali Partizan. Da nije bilo namestaljki tokom prvenstva u korist Partizana vi bi bili na sredini tabele. Zato ne pljuj po drugima nego po svojima, jer nisu zasluzili ni ovo mesto na kom su sada. Naravno vasem timu je sledece kolo utakmica zivota, uvek se nadopingujete, napalite i ginete protiv Zvezde, narocito ce te sada biti podli i arogantno agresivni jer vam je vazno da se kao dokazete protiv najaceg, a to je odlika svih malih ekipa.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Scena utakmice- nesko na tribinama sa pljugom i nekih 180 cirka... A klinja 2005 izvede penal tako sto doda golmanu loptu u ruke ....i kako vec to ide na bilo kom nivou primis gol iz nicega...
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Idemo Cuka drugo mesto
P

Prevare

pre oko 1 godinu

Zvezda - Imt - Cukaricki Dunjic i Terzic klan.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

O kom Dunjiću se ovde govori,.možemo li mi iz unutrašnjosti da znamo o kome je reč?!
c

carapan

pre oko 1 godinu

jbg sreća se negde zasluži
f

ff

pre oko 1 godinu

Zasto se ne prikaze na Areni prikaz situacije i potencijalni ofsajd, da se i gledaoci uvere da nije ofsajd, sramota!
F

Fudbalicaaa

pre oko 1 godinu

Vojvodini ponisten cist gol u Lucanima, Cukarickom poklonjen, nisu izvlacili ni liniju kod gola, cist ofsajd. Radi trougao Zvezda - Imt - Cukaricki, Dunjic - Terzic i ekipa. Najzalije je sto ce Cukaricki da se progira ispred Tsc-a i da budu treci. Iz meca u mec ih gura var.
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Vrhunac svega je fuzija pomenutog IMT-a i Loznice da oni budu u Super Ligi i opravdaju gradnju novog stadiona.Opet se neće znati ni koje ispao ni ko je ušao u Prvu Ligu.Mačva se osigurala glasom Dragojla Lazića za Džajića.
Ш

Шшшш

pre oko 1 godinu

Срамота на каквом терену се игра!
k

kresoja

pre oko 1 godinu

Koliko ova ekipa ima srece, to je neverovatno...
G

Gost888

pre oko 1 godinu

Koliko imaju srece svaki mec dobiju posle 90+
G

Gostjskalla

pre oko 1 godinu

nemaju sreće,nego se guraju a to izgleda tako...samo pogledaj sa kim sarađuju i pametnom dosta!
@

@gostj...

pre oko 1 godinu

Steta sto ti nisi taj, a ubedio si sebe da jesi...