Trajković (©MN Press)
Trajković (©MN Press)

Trajković povlači reč: Preterao sam, radio bih opet u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 14:33

Bivši trener Radničkog se pokajao

Dva puta je ove sezone Nikola Trajković postajao trener niškog Radničkog i dva puta je podnosio ostavku.

Drugi put posle utakmice sa Železničarom u Pančevu (2:3), kada je rekao:

Izabrane vesti

Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija“!

Ipak, kada se sve stišalo i prošlo malo vremena, Trajković je promenio mišljenje i to je priznao u izjavi za Informer.

„Priznajem, malo sam preterao, bio sam pod utiskom svega što se dešavalo u Pančevu. Srbija je moja zemlja i naravno da bih jednog dana voleo opet da vodim neki tim. Imao sam poziv jednog superligaša pre nekoliko dana, a povratak uvek ostaje opcija. Želim da pomognem da naš fudbal podignemo na viši nivo“, rekao je Trajković.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, pričajući o raspletu Mozzart Bet Superlige, siguran je da će njegov bivši klub ponovo podići šampionski pehar.

„Ovo ne pričam navijački, već najiskrenije - Zvezda ima kvalitetniji tim od Partizana i da je Vladan Milojević od početka sezone bio na klupi, bodovna razlika bi sigurno bila i veća. S druge strane, svaka čast Igoru Duljaju na onome što radi sa crno-belima, izvukao je maksimum i s obzirom na sve probleme s kojima se bore, ovi rezultati su odlični. Videćemo šta će se dogoditi u derbiju, ali svakako nije isključeno da i jedni i drugi kiksnu još neki put. Ne verujem baš da mogu da dobiju sve utakmice do kraja sezone“, istakao je Nikola Trajković.


tagovi

Nikola TrajkovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara