Komentari na vest

TRANSFERI - ENGLESKA: Čelsi obarao rekorde, Arsenal kameleon, Everton potpisao ispadanje

N

NaoiroTakahara

pre preko 1 godinu

Chelsea je onaj Stari Chelsea kada js ima 50 Igraca haha. City nije trebao tako olako Cancela da pusti tvrdim da je najbolji desni bek Lige bio. United se zaulaufao..Sta ce im Weghorts i Sabitzer ? Nisu trebali nisga da diraju jer im dobro ide, Arsenal nece bio Sampion , takodje nisu trebali kao i United da diraju nista ! Notimgem u veliko pere Pare , Everton 50 Milioma za Prrcenjenog Klinca ali doduse oni su ppzmati po ne krstenim Tramsferima , molim boga da konacno ispadnu iz Lige n emogu vise da ih gledam...10 godine unazad nit prdu nit smrdu
G

Gost001

pre preko 1 godinu

Najvece pojacanje Uniteda je objavljeno nakon isteka prelaznog roka. Greenwood oslobodjen svih optuzbi
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Slažem se ali trebaće mu bar mesec dana, ne znam da li je trenirao sam, sa ekipom, nema pojma o den hagu. Možda za kraj sezone.
G

Gost001

pre preko 1 godinu

Vjerujem da ce mu trebati odredjeno vrijeme da se vrati u formu i uklopi u ekipu, ali onog momenta kada se vrati postaje ozbiljno pojacanje za trenutnu Unitedovu neuvjerljivu navalu (citaj Martial i Antony), vjerujem da je cak ozbiljan kandidat za prvu postavu
@

@Gost001

pre preko 1 godinu

Tebi je verovatno i Parti nevin.
G

Gost001

pre preko 1 godinu

A ko je rekao da je nevin?
G

Gost 1999

pre preko 1 godinu

Da bre sanjao od deteta da iga za celzi! Prosečan ostrvski klub.
g

gott

pre preko 1 godinu

E baš ću poverovati da mu je san bio da igra za Celsi.
j

jisu

pre preko 1 godinu

Arsenal bre radi najjači posao u Evropi u ovom momentu. Pogedajte samo šta rade sa ovim pozajmicama. Salibu su prvo slali u Sent Etjen, pa Nicu, pa Marsej. Dakle svake sezone mala stepenica gore. I dobili su top klasu. Tavaresa beka su poslali u Marsej, digao je svoju vrednost za duplo. Onog malog Bolaguna ili kako se već zove, poslaše u Reims, dečko najbolji strelac Francuske lige, 14 golova u 20 utakmica i to za Reims, ej. Sve rade proračunato i posle neko kaže da im trebaju silna pojačanja. Ne šalju svuda kao Siti i Čelsi svoje igrače, već se tačno zna zašto neko ide negde. Mnogo bolji odnos prema sopstvenim igračima. Trebalo im je samo igrača da zakrpe sad do kraja sezone, kad krene sledeća neće se znati na kojoj su poziciji jači.
y

ynwa

pre preko 1 godinu

Sta mislite o Rutteru (Lids) za fantazi?:)
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Cudi me da nije neki bokji tim od foresta doveo navasa
O

OU

pre preko 1 godinu

"ARSENAL Biće sigurno onih koji će reći da su ispali gubitnici. I to ne prvi put." Ne brate, neće to aman niko reći. Pa jel bolje da su za razumnih 50 miliona popunili klupu sa 3 pristojna igrača, nego da su doveli jednog za 100 miliona i onda u slučaju povreda u odbrani da se oslanjaju na Holdinga i u vezi Lokongu. Ovako sad imaju širinu, dobili su malo i iskustva, a ostali su pri zdravom razumu. Bajern je u ovom veku potrošio manje novca čak i od Arsenala, pa kakav tim uvek imaju. Sve se može ako se radi planski i strpljivo. Ovo što Arsenal radi počinje da bude gotivno svima. Čelsi je dao 600 miliona, a ima 10 krilnih, a ni jednog napadača. Arsenal je popunio sve gde je tanak. Dakle, dokazuju da znaju posao. Imaju par igrača u odbrani sklonijih povredama (Tirni, Tomijasu), pa su doveli defanzivca u slučaju da se i neko treći povredi. Nisu imali zamenu u veznom redu, doveli su je. Tanki su bili i na krilu jer je Smit Rouv povređen non stop, pa su doveli pristojnog, proverenog, zdravog igrača. Špica su shvatili da ne moraju da dovode jer je Nketija dokazao da je dostojna zamena u najmanju ruku. Dakle sve sa logikom i strpljenjem i dok su tu Edu i Arteta, biće oni u vrhu konstantno, a neće nikad trošiti kao Čelsi.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Mislim da ce Siti na ljeto biti opasan na trzisti,jer im je dosta igraca oko i preko 30 godina...
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Arsenal vec kad je ostalo bez Mudrika treba na leto da krene svim silama po Rafaela Leaa ili Hvicu ,obojica su klasa za ukrajinca tako da bi sa bilo kojima od njih dvojice bili na dobitku.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Po meni Arsenal treba svim silama da gleda da produzi ugovor Saki i Salibi,na krilu imaju sasvim ok.4 igraca i jos Markinjos i Nelson,mada ta obojica nabrojanih su VRH,i svakom timu bi dobro dosli,Arsenalu najvise treba zadnji vezni jos jedan uz Partija...
I

I

pre preko 1 godinu

Slazem se,jesu klasa,ali da li je Arsenalu bio neophodan krilni napadac od 100 miliona? Pa tu su prejaki sa Sakom i Martinelijem. Plus su ovi naviknuti i bez pogovira obavljaju defanzivne zadatke,sto ne znam da li bi radio neko ko dolazi sa statusom zvezde. Bolje su uradili sto su prosirili klupu nego da su doveli jednog igraca.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Mudrik je preozbiljan igrac, bolji od Leaa a tu je sa Kvarachelijom. Odlican dribling, fizikalije, brz, tek ce biti zvezda fudbala.
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

@I.. To sve tako super izgleda dok ti se neko naprasno ne povredi na par meseci, onda imas problem, pogotovo ako si dobar deo koncepta igre baziraocbas na tom igracu... Liverpul je dva puta ostao kratak za titulu zbog povreda Van Dajka, Salaha ili Manea. Nikad nije dobra varijanta da se oslanjas na 11 koje imas u prvoj. Niti mogu da odigraju celu sezonu na istom nivou, niti je realno da se nikad ne povrede... Cak i da uzmes neki trofej, tu kontinuiteta nema. Ne dominira Siti zato sto ima najboljih 11, nego zato sto ima najbolju klupu...
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Слажем се, Квара или Леао на љето морају бити приоритети, плус Каиседо или Рубен Невес за везни ред.
I

I

pre preko 1 godinu

@Alex DeLarge, i to je tačno, ali nije baš da ima pravila. Normalno da ćeš izgubiti titulu ako ti se povrede Van Dajk, Mane, Salah. Nemoguće je imati idealne zamene, jer igrači te klase neće na klupu i da budu nekom zamena. Tako da je bolje imati pristojnu zamenu, koja je zadovoljna rotacijom i dobru atmosferu. Liverpul je najbolje rezultate pravio kada je imao najmanji izbor igrača. Sad imaju 6 jednakih ofanzivaca i raspad su, niko nije zadovoljan, niti je iko u ritmu. Bolje imati manju bazu igrača koja je u punom ritmu non stop i ako imaš sreće sa povredama, bićeš šampion, kad nemaš nećeš biti. Ni Siti nema rešenje ako se povredi De Brujne, koliko god da su jaki. Prosto neki igrači ne mogu da se zamene. Liverpul je samo pogrešio što nije našao ovakve igrače poput Trosara i Žoržinja kad su bili na vrhuncu, da barem imaju srednje solidnu klupu, umesto katastrofalne. Arsenal radi sjajan posao i nemojmo soliti pamet ljudima koji su klub doveli od osmog do prvog mesta.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@Alex ne bih se slozio brate. Lester kad je osvojio titulu, osvojio je sa 11 igraca, Celzi 2017 koristio 12-13 igraca. Liverpul se pet godina bori za titulu, igra stalno istih 10ak igraca (zato su toliko izduvali i sad se raspadaju). Pa i taj City, ima najveci izbor igraca, ali kad dodju glavne utakmice zna se barem njih 9 koji ce sigurno igrati. Ovo sto Arsenal radi sigurno da niko nije ocekivao, pa ni oni sami. Zasto onda ne dovesti provjerene igrace makar da ti posluze 6 mjeseci, kad si u poziciji za titulu, pogotovo kad je glavnom konkurentu opsesija Liga sampiona, a ocigledno imaju nekih problema i u medjuljudskim odnosima. Zato Arsenal i doveo Zorzinja npr, da se bore opet za 5-6 mjesto, siguran sam da ga ne bi uzeli u obzir ni kao poslednju mogucu opciju.