Komentari na vest

TRANSFERI (petak, 24. jun)

O

Ombucman

pre gotovo 2 godine

Dybala je stvoren za klupu Liverpula, bio bi pristojna zamena za nekog od standardnih prvotimaca s vremena na vreme, on pokrova sve te ofanzivne pozicije, a obzirom da odoše i Minamino, i Origi, i Mane, definitivno im treba neko za klupu

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Meni nisu jasni ovi iz Junajteda. Natežu se za De Jonga za 10 miliona mesec dana a Filips za iste pare može da dođe. Po meni jedan od retkih engleskih igrača koji nije precenjen.
G

Gost 1234

pre gotovo 2 godine

Vi iz mozzarta bi trebalo da procitate tekst koji ste napisali pre nego sto pustite.Krisito je igrao u djenovi.A ujedno niste bas pouzdani.Bitno je da je nesto napisano,i da ima sta da se cita.Bitno je da se otvore rubrike,zbog reklama.
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

Kako milancicu propadaju dogovoreni transferi, dzabe je pravio onaj optereceni @buahahaha odbranu sa Botmanom 😂
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Sledece sezone navijam za Notingem Forest dovode dobra pojacanja Henderson je odlican golman ali ako hoce opstanak u prvoj sezoni morace dovesti sedam osam dobrih igraca u ovom prelaznom roku!!!
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Pregovara UO FK Vojvodine sa Brunom Almeidom iz Portugalskog Trofensea. On je velika zelja trenera Mime Rastavca.
h

http

pre gotovo 2 godine

kakve su sanse da dodje
R

Romario

pre gotovo 2 godine

Hoće li Rodrigao doći u Zvezdu?
G

Gost0071

pre gotovo 2 godine

Hoce..evo sve trci pa zapinje🤣🤣
d

djalminha@@gost123456

pre gotovo 2 godine

druze ne bih se slozio da je saliba centar projekta,stavise bojao bih se za njegovu buducnost,jer ga arteta vec 2 pune sezone salje po pozajmnicama iako smo ga ocekivali jos prosle sezone kad je bio i mustafi i cejmbers i sokratis, gde je definitivno jos tada zasluzio svoju priliku,pa mu arteta nije ni tada verovao,a sada je odbrana za 3 klase bolja od tadasnje....nadam se da je promenio misljenje i da ce biti konacno sa ekipom arsenala...imao je i losih partija,pratio sam ga,ali mlad je i ima ogromnog prostora za napredak i to svi ocekujemo....prodati holdinga njukaslu i neka svi stoperi kidaju za startnu postavu,pa ko zasluzi,mnogo meceva ima u kratkom periodu,svi ce igrati.
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Pa jedino da nisu normalni pa da ne bude centar projekta. Momak je vrhunski štoper već sada, klasa. A mlad jako i ima još prostora za napredak. Pratio sam ga cele prošle sezone, zapravo vrlo malo kiksa, fali mu iskustva, ali već sada će praviti razliku u PL. Očekujem ga kao startnog štopera na Mundijalu uz Varana. Što se tiče toga da se svi bore za mesto, to zvuči super, ali ne verujem da imaju mogućnosti da zadrže sve štopere. Plus na primer Vajt da se bori sa Martinezom i Salibom, ne ide, dosta je lošiji.
с

стадион, алкохол и жене

pre gotovo 2 godine

Нешто ново о Звезди?
c

coygth14

pre gotovo 2 godine

ajde Arsenale, ajde u napad na titulu! ocekujem brzo Tilemansa, Raphinhu I Gabriel Jesusa i krecemo ajmo u napad zajednoooooo
Н

Нек вас

pre gotovo 2 godine

Се 7 место премијер лиге поново плаши
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Treba njima i Lisandro Martinez i opet ove godine ništa od titule. Ali LŠ onda ne bi smela biti upitna i kroz par sezona definitivno borba za titulu. Možda već i ove, ali teško. Postava: Ramsdejl, Martinez, Saliba, Tomijasu (ne znam sto bi ga menjali, neverovatan defanzivac), Tirni, Parti, Tilemans, Rafinja, Vijeira, Saka, Žesus. Klupa: Tarner, Vajt, Mavropanos, Soareš, Hiki, Lokonga, Džaka, Smit Rou, Edegar, Martineli, Nketija. I stalna rotacija ove trojice gore iza špica, nešto slično što Gvardiola radi. Razvijati samo Lokongu i Martinelija u pravom smeru, kao što su Saku pa i Smita i nemaju brige.
G

Gostionixa

pre gotovo 2 godine

sa tim pojacanjima mogu u borbu za top 4 max.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

bahahahahaha
G

Gost123456

pre gotovo 2 godine

A gde je Gabriel u celoj priči? :D
@

@ Gost123456

pre gotovo 2 godine

Pa pretpostavljam da će biti prodat. Pokazao je solidan kvalitet, ali definitivno nije za prvi izbor u ekipi koja se bori za titulu u PL, a mislim da je to Arsenalov krajnji cilj. Opet nije ni za klupu, a mogu dobiti ozbiljne pare za njega i veoma je tražen. Te pare koje zarade će uložiti upravo u Martineza koji je ipak klasa iznad, a i kompatibilniji je sa Salibom koji je složićemo se tu centar projekta. Ovo je neki moj zaključak na osnovu novinskih natpisa vezanih za potencijalne transfere Gabrijela i Martineza, jer mi to ima smisla i jedino je objašnjenje zašto traže Martineza. I da ostane Gabrijel to je opet super ekipa, samo što onda verujem da neće doći Martinez (makar ne na tu poziciju primarno) i da je to generalno lošija opcija za Arsenal. Sportski pozdrav!