TREĆA SMENA: Argentina u prvom planu, sigurica u Kaliju, Meksiko, NBA...

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.02.21. | 22:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ATLETIKO TUKUMAN – CENTRAL KORDOBA, 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Atletiko Tukuman i Central Kordoba jure prvu pobedu u drugom izdanju Liga kupa Argentine. Central Kordobu je na startu deklasirao Kolon (3:0), dok je Tukuman podelio bodove sa Union Santa Feom (2:2). Atletiko Tukuman nikada nije dobio Kordobu. U prvom direktnom okršaju izvukao je remi, da bi potom dva puta položio oružje.

URAKAN – UNION SANTA FE, 23.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Urakan je u prvom kolu Liga kupa Argentine poražen od osvajača Kopa Sudamerikane. Defensa i Hustisija je slavila 3:2, a Urakan je pružio odličan otpor iako je celo drugo poluvreme igrao sa igračem manje. Čak je uspeo i da nadoknadi zaostatak, ali gaje Hačen zavio u crno. Union Santa Fe je imao nešto bolji početak, remizirao je sa Tukumanom i ostao neporažen, a na prethodna dva međusobna susreta Santa Fe je izlazio kao pobednik.

KOLON – SAN LORENCO, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Nerešen ishod skoro da je zagarantovan kada koplja ukrste Kolon i San Lorenco. Četiri od pet prethodnih sudara završeni su bez pobednika, a jednom je Kolon osetio slast pobede. Oba tima bila su uspešna na otvaranju Liga kupa Argentine. Kolon je pregazio Central Kordobu, a San Lorenco je nadigrao Arsenal Sarandi (2:1).

DEPORTIVO KALI – PETROLERA, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Deportivo Kali je uhvatio zalet. Trenutno je vodeći tim kolumbijske Aperture. Posle sedam rundi dozvolio samo Envigadu da mu otkine bodove, ali ni tada nije ostao praznih šaka. Protiv Petrolere bi trebalo da ima lak zadatak i nastavi trijumfalni niz. Petrolera je zakucana za dno, osvojila je samo dva boda, a poslednji puta kada su se sreli, Deportivo Kali je slavio sa 2:0.

PAČUKA – GVADALAHARA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Dueli Pačuke i Gvadalahare ne spadaju u kateguriju odnih od kojih se mnogo očekuje. Poslednja dva međusobna susreta završena su najnepopularnijim rezultatom – 0:0. Pačuka u novoj sezoni igra ispod svih očekivanja. Drži “fenjer” i bez pobede je. Ni Gvadalahara ne može da se podiči velikim rezultatima. Protiv Leona je upisala prvi I do sada jedini trijumf.

DALAS - MEMFIS, 02.30

(Košarka, SAD, NBA)

Dalas i Memfis upustili su se u trku za plej-ofom. Upravo su ova dva tima odmah ispod crte u Zapadnoj konferenciji. Grizlisi imaju skor 13-13, a Maveriksi 13-15. Luka Dončić i saigrači poraženi su u prethodnom kolu. Lekciju im je održao Portland, a od Memfisa je bolji bio Finiks.

FINIKS – PORTLAND, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

Sansi su u fantastičnoj formi koju vuku još iz prošlogodišnje kampanje. U minulom kolu su deklasirali Memfis (128:97), a pre toga je tek nešto bolje prošao Nju Orleans. Ekipa Portlanda, baš kao i Finiks, igra izvanredno, a seriju od šest pobeda prekinuo joj je Vašington.

JUTA – ŠARLOT, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

Džezeri su se pokazali kao najbolji tim Zapadne konferencije. Ali, nađe se, ipak, neki tim koji im uzme meru. Los Anđeles Klipersi su okončali niz Jute od devet trijumfa. Prethodno je veliku seriju od 11 pobeda Džezera zaustavio Denver. Šarlot Hornetsi su na ivici plej-ofa u Istočnoj konferenciji sa skorom 14-15, a meč sa Jutom dočekuju u dobrom raspoloženju pošto su u dramatičnoj završnici srušili Golden Stejt.


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara