TREĆA SMENA: Argentinsko finale za Kopa Sudamerikanu, na meniju i brazilski šampionati, Kolumbija, Ekvador, Kostarika, NBA liga...

Vreme čitanja: 3min | sre. 31.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Ekvador 1)

Oba tima su loše počela novi šampionat Ekvadora. Ne znaju za pobedu već četiri kola. Posebno je neprijatno iznenadio Gvajakili Siti koji ima dva vezana poraza na svom terenu. Orense na tri gostovanja nije osetio slast pobede, pa je ovo šansa za domaćina da napreduje na tabeli najbolje lige ove južnoameričke države. Prošle godine su oba meča ova dva tima završena tipom 0-2 gola.

ENVIGADO – PATRIOTAS, 00.40

(Fudbal, Kolumbija – Apertura)

I Envigado i Patriotas su u donjem delu tabele kolumbijske Aperture i nemaju šanse da se plasiraju među osam najboljih koji nastavljaju bitku za titulu. Patriotas je loš u gostima. Na šest mečeva ima samo jednu pobedu uz pet poraza. Na četiri od šest poslednjih mečeva ova dva tima dolazio je tip 0-2 gola.

INTERNASIONAL – SAO ŽOSE, 01.00

(Fudbal, Brazil – šampionat Gaučo)

Vicešampion Brazila Internasional trenutno je najbolji tim u prvenstvu Porto Alegrea, Gauču. Najveći rival za krunu lokalnog šampionata biće mu ljuti rival Gremio. Crveni noćas ne bi trebalo da imaju težak zadatak protiv Sao Žozea koji je na devetom mestu sa samo dve pobede u sedam kola. Na poslednjih pet međusobnih mečeva Internasional je dobio četiri, dok je Sao Žoze jednom iznenadio velikana iz Porto Alegrea.

VELEZ SARSFILD – BANFILD, 01.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana – finale kvalifikacija)

Na neutralnom terenu u San Huanu pada odluka o tome koji će argentinski klub naredne godine da bude siguran na međunarodnoj sceni - Velez Sarsfild ili Banfild. Oba tima ove sezone igraju tvrde utakmice na mali broj golova. Velez je poslednja tri meča odigrao sa dva ili manje golova, dok je Banfild u seriji od pet mečeva u kojima je dolazio tip 0-2 pogotka. I u međusobnim susretima ova dva tima iz Buenos Ajresa mreže se ne tresu često. Na pet mečeva je bilo 0-2, a na četiri od tih pet je dolazio tip 0-1. Poslednji put snage su odmerili 24. novembra 2019. godine, kada je Banfild slavio na svom stadionu Florencio Sola sa 1:0 golom Kolumbijca Rejnalda Lenisa.

FLAMENGO – BANGU, 02.00

(Fudbal, Brazil – šampionat Karioka)

Dvostruki uzastopni šampion Brazila lider je prvenstva Karioka, ali ga prati odlična Volta Redonda. Bangu je pretposlednji, sa samo pet bodova, pa bi ovo trebalo da bude lak posao za crveno-crne. Zbog zabrane lokalne vlasti Rio de Žaneira da se igra na kultnoj Marakani, Flamengo će biti domaćin na stadionu Volta Redonde koji se zove Raulinjo de Oliveira. Očekuje se da će trener velikana Rožerio Seni da izvede skoro najjači sastav sa zvezdama Gabrijelom Barbosom Gabigolom, Araskaetom, Dijegom, Evertonom Ribeirom...

AGILAS – ONSE KALDAS, 03.00

(Fudbal, Kolumbija – Apertura)

Onse Kaldas je nekada bio šampion Južne Amerike, ali poslednjih nekoliko godina je daleko od vrha u kolumbijskom fudbalu. I ove sezone nema šanse da se plasira među prvih osam koji nastavljaju bitku za titulu. I Agilas je u donjem delu tabele. Poslednje četiri utakmice ova dva kluba dolazio je tip 2-3 pogotka.

DEPORTIVO SAPRISA – GUADALUPE, 04.00

(Fudbal, Kostarika – Klausura)

Saprisa je najtrofejniji klub u Kostariki, ali poslednjih godina dominira Alahuelense, šampion prošlogodišnje Aperture i lider ovogodišnje Klausure. Domaćin juri jedno od prva četiri mesta i polufinale plej-ofa. Trenutno je peti, pa su mu bodovi neophodni. Gosti su tek na 10. poziciji. Poslednje tri utakmica na svom terenu u San Hozeu Saprisa je dobila Guadalupe.

LOS ANĐELES LEJKERS – MILVOKI BAKS, 04.00

(Košarka, NBA)

Ovo bi prošle sezone bio derbi najboljih timova na Zapadu i Istoku, ali Lejkersi su desetkovani ove sezone u najjačoj koparkaškoj ligi na svetu. Dve glavne zvezde Lebron Džejms i Entoni Dejvis ne igraju zbog povrede. Kajl Kuzma, Denis Šreder i ostali košarkaši Jezerdžija teško će da se odbrane od Grka Janisa Adetokumba i ostalih asova tima iz Viskonsina.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara