TREĆA SMENA: Bitka za Rio, deli se poslednja ulaznica za Kopa Libertadores, Bogdan u akciji

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.04.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FLAMENGO – VASKO, 00.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil - Karioka)

Veliki derbi Rija naredne sezone neće se igrati u brazilskoj Seriji A, na neko vreme će se brazilskim velikanima putevi razdvojiti pošto je Vasko da Gama skliznuo u niži rang, ali će do tada ukrštati koplja u državnom šampionatu Karioka. Flamengo se pobedom vraća na lidersku poziciju, dok bi Vasko osvajanjem tri boda uhvatio priključak za plej-of. Vasko na pobedu protiv zakletog neprijatelja čeka od 2016. godine, a Flamengo je iz poslednjih šest od sedam odmeravanja snaga izašao kao pobednik.

JUNIOR – BOLIVAR, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores - kvalifikacije)

Traži se poslednji putnik u glavni žreb Kopa Libertadores. Grupe su formirane, a bolji iz duela Junior – Bolivar biće smešten u Grupu D sa River Plejtom, kolumbijskim Santa Feom i Fluminenseom. Prolazu je za nijansu bliži Bolivar pošto je u prvom meču slavio sa 2:1. Ramos i Beharano pogodili su za Bolivijce, a Mera za kolumbijskog predstavnika.

KOLUMBUS KRU – ESTELI, 02.00

(Fudbal, KONKAKAF Liga šampiona)

Kolumbus Kru je već u prvom meču osmine finala KONKAKAF Lige šampiona završio posao. Američki predstavnik je potukao Esteli (4:0) i timu iz Nikaragve stavio do znanja da mu se put ovde završava. Očigledna je razlika u klasi, Kolumbus je kasnio svaku grešku rivala i poprilično lako sošao do pobede. Sada je na američkom predstavniku samo da potvrdi prolazak u četvrtfinale.

PASTO – BUKARAMANGA, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Nadaju se Pasto i Bukaramanga da će uhavtiti voz za plej-of, ali su šanse sveli na minimum. Pasto sa 22 boda još i ima čemu da se nada, ali prava na grešku nema i biće potrebno da mu se poklope neki rezultati. Sve u svemu bliže nemogućoj misiji od realnih šansi da do tako nečega dođe. Dva tima se nisu sastala jače od godinu dana, a Pasto je oduvao Bukaramangu (4:0).

KAHAMARK – MELGAR, 01.00

(Fudbal, Peru 1)

Kahamarka i Melgar će ukrstiti koplja na neutralnom terenu u Limi, a Melgar je poneo epitet favorita. Kahamarka je osvojila smao bod iz dva meča, dok je Melgar neporažen (dva remija i pobeda). Novim trijumfom bi se Melgar popeo na drugo mesto i preskočio Karlos Manuči. Poslednji međusobni okršaj nije doneo pobednika, a do podele bodova je došlo čak u tri navrata u prethodnih pet susreta dva tima.

MONAGAS – MINEROS, 02.15

(Fudbal, Venecuela 1)

U grupi Orijental Manogas i Mineros će međusobnim susretom otvoriti prvo kolo. Monogas nije odigrao zvaničnu utakmicu od sredine decembra prošle godine, a Mineros se u međuvremenu okušao u kvalifikacijama za Kopa Libertadores, ali nije uspeo da se kvalifikuje u drugo po važnosti takmičenje na Zelenom kontinentu. Na poslednja četiri meča došlo je GG.

ATLANTA – MILVOKI, 01.30

(Košarka, SAD, NBA)

Uhvatio je Bogdan Bogdanović zalet, a sa njim i Atlanta. Sipa srpski bek po 20+ poena, to mu je postala norma u najjačoj ligi na svetu. Hoksi su upisali sedam pobeda na poslednjih osam utakmica, a sad aim u goste dolazi tim kojem gledaju u leđa – Milvoki. Izašali su Baksi iz mini-krize, povezali su dve pobede posle tri uzastopna poraza, pa treći I četvrti u Zapadnoj konkurenciji u dobrom raspoloženju dočekuju međusobni duel.

LA LEJKERS – BOSTON, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

Pretrpeli su Lejkersi težak udarac gubitkom Lebrona Džejmsa i vidi se da u šarenolikom sastavu nisu strah i trepet, pa bi Boston, koji je u dobroj formi, mogao do celog plena. Vezali su Seltiksi četiri trijumfa, dok Lejkersi igraju toplo-hladno. Na poslednjih osam utakmica tim iz Los Anđelesa je zabeležio polovičan učinak.


tagovi

Treća smenaJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara