TREĆA SMENA: Bogdanović u akciji, Santos overava mesto u Kopa Libertadoresu, Sporting ističe kandidaturu za titulu

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.04.21. | 22:50

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil, Paulista)

Ferovijariju u goste dolazi Korintijans, najuspešniji tim prvenstva sa 14 osvojenih bodova, i tek jedna od dve ekipe koja za sada nema poraz. Ni Fero do prethodne runde nije znao za neuspeh, ali je u petom kolu naleteo na Palmeiras. Verdao je očekivano slavio (2:0), međutim, trener Ferovijarije Pintado bio je nezadovoljan individualnim greškama, zbog čega bi večeras u odbrani mogao da izmeša karte. Ferovijarija i Korintijans su se do sada sastali pet puta, uz po jednu pobedu obe ekipe i tri remija.

OLMEDO – DEPORTIVO KUENKA, 00.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Olmedo ni posle sedam rundi ne zna za pobedu. Osvojio je svega dva boda i postigao isto toliko golova, te nema mnogo čemu da se nada protiv Deportivo Kuenke, koja je neporažena na prethodna četiri meča. Ono što domaćinu uliva nadu jesu međusobni susreti. Na prethodnih pet oba tima su slavila po jednom, dok je poslednji okršaj završen bez pobednika.

SANTOS – SAN LORENCO, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores, kvalifikacije)

Santos je na korak od grupne faze Kopa Libertadores. U prvom meču u Argentini brazilski klub je slavio 3:1, a kako je u seriji od pet utakmica bez poraza, pred San Lorencom je veliki zadatak. Ipak, gost je u prethodnom periodu slavio na četiri od poslednjih sedam utakmica, i svaku dobio sa dva gola razlike. Baš toliko bi i večeras moglo da mu bude dovoljno.

PENJAROL - SERO LARGO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana, kvalifikacije)

Penjarol na revanš stiže sa pozitivnom rezultatom, ali ne može da bude preterano zadovoljan, s obzirom na to da je u prvom meču prokockao dva gola prednosti. Ipak, Sero Largo je taj koji će morati da napadne, ukoliko želi mesto u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane. A Penjarol je u odličnoj formi, izgubio je samo dva od šesnaest mečeva u 2021. godini, dok Sero ima samo dva trijumfa na osam mečeva na strani.

SPORTING KRISTAL - DEPORTIVO MUNISIPAL, 01.00

(Fudbal, Peru 1)

Sezona u Peruu počela je tek nedavno, a Sporting se već izdvojio kao jedan od glavnih kandidata za titulu. Posle tri runde Kristal jedini ima stopostotan učinak, uz gol-razliku 8:0. Deportivo s druge strane još uvek nije osvojio bod. Pritom, nijednom nije zatresao mrežu rivala. Četiri od prethodnih pet međusobnih susreta pripala su Sportingu.

PATRIOTAS – ONSE KALDAS, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Duel timova koji u preostale dve runde nemaju rezultatski motiv, s obzirom na to da su bez šansi za plasman u narednu rundu. Onse Kaldas je na pretposlednjem mestu, sa samo dve pobede, odnosno jednom na poslednjih 12 utakmica, dok je Patriotas isto toliko puta slavio na prethodna tri meča. Na poslednja tri međusobna susreta Patriotas je bez trijumfa nad večerašnjim rivalom.

TORONTO - ATLANTA, 01.30

(Košarka, NBA)

Situacija s ove dve ekipe je takva da nam se čini da bi Atlanta mogla da pobedi. Naravno da bi sve bilo lakše kada bi Trej Jang, Džon Kolins i Danilo Galinari bili zdravi, ali i bez njih su Hoksi pokazali da mogu da pobeđuju. Bogdan Bogdanović je napokon uhvatio pravu formu i vodio je ekipu do pobede protiv Šarlota i bez ova tri povređena igrača, a uz srpskog košarkaša dobre partije imaju Klint Kapela, Lu Vilijams pa i Kevin Huerter. Atlanta je u pobedničkom nizu, imaju sedam pobeda u poslednjih 10 utakmica, dok je Toronto u mnogo goroj situaciji. Trenutno se Reptorsi nalaze tek na 11. mestu Istočne konferencije, u poslednjih 10 utakmica samo su tri puta pobedili, a i oni imaju problema s povredama. Ne igra im jedan od najvažnijih igrača, Fred Van Vlit, a bez njega oni ove godine ne izgledaju najbolje.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara