TREĆA SMENA: Emelek i dalje neporažen u Ekvadoru, Toluka se ne odriče trona u Meksiku

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Noćas kreće nova sezona u drugoligaškom karavanu u Brazilu. Amerika Mineiro je prošle godine ispala iz elitne lige, ali ekipa iz Belo Orizontea ima ambicije da se ekspresno vrati u Seriju A. Botafogo dolazi iz Sao Paula, imenjak je poznatijeg tima iz Rija. U poslednjem odmeravanju snaga ovih klubova bilo je 1:1 pre više od tri godine.

AUKAS – EMELEK, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek je jedan od tri tima u Ekvadoru bez poraza, ima po četiri pobede i remija. Aukas je drugi, bod više od današnjeg rivala, sa dva manje od lidera Independijente del Valjea, pa je ovo derbi kola u ovoj južnoameričkoj državi. Nije bilo pogodaka u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova početkom septermbra prošle godine.

UNION KALERA – EVERTON, 02.30

(Fudbal, Čile 1)

Domaćin ima samo jednu pobedu na osam mečeva u novom šampionatu Čilea. Everton je u sredini tabele, na devetoj poziciji. Forma oba tima je u padu u odnosu na start šampionata. Tradicija je na strani Union Kalere koja je dobila tri puta u nizu narednog rivala. Everton od 2018. godine nije pobedio Union.

SINSIJANO – DEPORTIVO GARSILASO, 03.00

(Fudbal, Peru 1)

Sinsijano je na petom mestu u šampionatu Perua, sa osmam bodova manje od lidera Sporting Kristala. Garsilaso je tek na 16,. poziciji, sa samo dve pobede na 11 mečeva, a ima samo bod u prethodblna tri kola. Prošle godine, Sinsijano je pobedio narednog rivala sa 3:0 u gostima, dok je na svom terenu bilo bez pogodaka.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BUKARAMANGA – ČIKO, 03.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Posle poraza u Medeljinu prošle nedelje od Independijente, Bukamaranga je izgubila prvo mesto u Kolumbiji. Lider u finišu ligaškog dela sezone je Tolima. Čiko nema šanse za plej-of, ima dva vezana poraza. Samo je Alijansa slabije plasirana. Bukaramanga je jedini tim u Kolumbiji bez poraza na domaćem terenu. Ima šest trijumfa i dva remija.

ATLETIKO SAN LUIS – TOLUKA, 05.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Toluka je na drugom mestu u Meksiku, ima tri boda manje od Klub Amerike. Atletiko je u seriji od tri poraza, nema šanse da plasira u plej-of, pa je ovaj meč bitniji gostima. Toluka je bila lider do prošle nedelje, ali je na stadionu Asteka u Meksiko Sitiju demolirana od Klub Amerike – 1:5, pa je došlo do primopredaje krune u šampionatu Sombrerosa.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara