TREĆA SMENA: Igra se širom Južne Amerike, Roke vraća Olimpiju na pobedničku stazu, u akciji i Dončić

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOKA JUNIORS – TALJERES KORDOBA, 01.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina Liga kup)

Muče Boku povrede, kroje joj sudbinu i rezultate, ali uprkos brojnim nedaćama, Đenovljani su još bez poraza u drugom izdanju Liga kupa Argentine. Ostvarila je Boka dve pobede uz tri remija, ali su oba trijumfa stigla na strani. Taljeres je pobedom otvorio novu sezonu, ali je od tada nanizao četiri meča u kojima nije osvojio više od boda.

BOLIVAR – REAL POTOSI, 00.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Traljavo je počela nova sezona u Boliviji. Štrajk igrača obeležio je uvodna dva kola, neke utakmice su odlagane, a duel između Bolivara i Real Potosa je jedna od njih. Bolivar je pretrpeo poraz, a Real Potosi su odigrali nerešeno sa Aurorom kod kuće. Poslednji međusobni susret završen je pobedom Bolivara (2:3), a Real nije slavio još od 2018. godine.

MILJONARIOS – ATLETIKO NASIONAL, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Uključili su se Miljonarios i Nasional u bitku za titulu. Na tome mogu da zahvale Deportivo Kaliju, koji je zapao u krizu i prokockao pozamašnu prednost. Miljonarios je u seriji od tri pobede i zauzima 4. mesto sa 22 boda, a Nasional drži 6. poziciju sa bodom manje. Prethodni meč odigran u Bogoti Miljonarios je rešio u svoju korist tokom prvog poluvremena (3:0).

SANTOS LAGUNA – LEON, 02.06

(Fudbal, Meksiko 1)

Probudio se Leon, šampion meksičke Aperture. Dobio je Nekaksu u minulom kolu na domaćem terenu i upisao tek treću pobedu u Klausuri. A ukoliko savlada i Santos Lagunu uhvatio bi voz za plej-of. Ipak, to neće biti lak zadatak. Santos laguna je trećeplasirani tim i najbolja odbrana lige.

OLIMPIJA ASUNSION – RIVER PLEJT, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Roke Santa Kruz i saigrači doživeli su dva teška udarca. Nasional sunsion i Sportivo Lukenjo uzeli su meru Olimpiji i zbacili je sa čela tabele. Ali, u Paragvaju se lako napreduje i nazaduje na tabeli. Novim trijumfom bi se Olimpija privremeno vratila na lidersku poziciju, a River je pravi protivnik za povratak na pobednički kolosek. Uz 12. oktobar je najslabiji napad lige i na četiri meča u nizu nije osetio slast pobede.

NASIONAL – LIVERPUL, 01.15

(Fudbal, Urugvaj 1)

Liverpul je jedini neporaženi tim u urugvajskoj Klausuri. Šepuri se na čelu tabele sa 28 bodova, ali ako ne shvati ozbiljno duel sa Nasionalom, mogolo bi to da mu se obije o glavu. Nasional se nalazi u grupi timova koja preti da ugrozi Liverpul. Zauzima treće mesto i na poslednja dva ligaška okršaja je tukao Liverpul, i to ubedljivo (3:1, 4:1).

FINIKS – LA LEJKERS, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

Peh za pehom u Los Anđelesu. Ostali su Lejkersi bez Lebrona Džejmsa na neodređeno vreme. Bez dva ponajbolja igrača – Lebrona i Dejvisa – će udariti na Finiks. Derbi Zapadne konferencije Lejkersi dočekuju u krnjem sastavu i sa porazom od Atlante. Nagomilali su se problemi, dok je Finiks u prošlom kolu nadigrao Minesotu i u dobrom raspoloženju dočekuje dvoboj.

PORTLAND – DALAS, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

Luka Dončić i drugovi imaju popravni protiv Portlanda. Mekalum i Lilard su eksploatisali mane Maveriksa i doneli trijumf Blejzersima (125:119) u prethodnom meču. Pre nekoliko dana nije Dalasu pomoglo ni 38 poena Luke Dončića da sruši Portland, koji je vezao tri pobede i učvrstio se na 6. mestu u Zapadnoj konferenciji.


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara