TREĆA SMENA: Jokić preslišava fenjeraša, Bruklin je ljut, a Otava nema šta da traži u Torontu

Vreme čitanja: 4min | sub. 01.01.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Košarka, NBA)

Detroit je pre nekoliko dana igrao u gostima sa San Antoniom i taj meč izgubio (109:144). Pistonsi su i dalje najslabiji tim u ligi. Ove sezone dobili su samo pet mečeva i doživeli 28 poraza. Ne postoje preduslovi za poboljšanje situacije, neophodne su hitne promene u timu. Noćas sledi još jedan duel sa Sparsima, koji su stacionirani na 10. mestu Zapada. San Antonio je pobedio u nekoliko važnih mečeva. Na primer, uspeo je da savlada Kliperse (116:92), Lejkerse (138:110) i Jutu (128:126). Ali Dedžonte Mari je ušao u Kovid protokol i njegov izostanak je oslabio tim iz Teksasa. Kao rezultat toga, Sparsi su izgubili dva duela, od Jute (104:110), a takođe su poraženi od Memfisa (105:118).

VAŠINGTON - ČIKAGO, 01.00

(Košarka, NBA)

Vašington se probudio pošto se lider tima Bredli Bil vratio na parket, a sa njim se pojavilo i samopouzdanje. U poslednjem susretu Siksersi su bez problema savladali Klivlend (110:93). Vizardsi su osetili da ponovo mogu da igraju dobru košarku, a najbolji test biće noćašnji duel protiv lidera Istočne konferencije Čikaga. Bikovi trenutno imaju isti procenat pobeda kao Bruklin, a u prethodnom susretu Čikago je na gostovanju pobedio Indijanu. Čikagov niz bez poraza je trenutno na koti šest.

BRUKLIN - LA KLIPERS, 01.30

(Košarka, NBA)

Bruklin je fokusiran na vraćanje prvog mesta u Istočnoj konferenciji. Netsi nisu uspeli da održe distancu od Čikaga, pa se neizvesnost vratila. Naravno, ekipa Stiva Neša je bila pogođena povredama, a u poslednjem obračunu Bruklin je izgubio na svom terenu od Filadelfije, što je donekle postalo senzacija, pošto se Kevin Durant vratio na teren. Nema sumnje da je ovaj neuspeh naljutio tim iz Njujorka i naredna borba bi mogla da se odvija u potpuno drugačijem tonu. Noćas Bruklinu na noge stiže LA Klipers, koji postepeno gubi tlo pod nogama. Tim je pao na šesto mesto Zapada i blizu je napuštanja zone plej-ofa, jer mu Dalas i LA Lejkersi dišu za vratom. Klipersi su depresivni jer su Pol Džordž i Kavaj Lenard van stroja i neće uskoro moći da pomognu.


------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU


Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

HJUSTON - DENVER, 02.00

(Košarka, NBA)

Najlošiji tim Zapadne konferencije imaće noćas pred sobom težak zadatak. U goste Hjustonu stiže Denver, koji je živnuo posle dva neuspeha i sa dve vezane pobede stigao je do skora 17-16, i trenutno je petoplasiran. MVP lige i najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić spreman je za duel sa Raketama, koje su nanizale šest poraza i potpuno su van ritma.

JUTA - GOLDEN STEJT, 03.00

(Košarka, NBA)

Juta iza sebe ima impresivan pobednički niz. Šest utakmica zaredom je slavila, a mora se istaći da protivnici Snajderovih momaka nisu bili najjači. Najstrašnijim se, možda, može smatrati Dalas, ali Džezeri su se nosili sa Maveriksima pobedivši ih 120:116. Donovan Mičel je propustio nekoliko mečeva, ali se već vratio na teren. U prethodnom meču lider Jute je postigao 39 poena i biće najveća pretnja lideru Zapadne konferencije Golden Stejtu. U poslednje vreme Ratnici su usporili. Pre tri dana izabranici Stiva Kera izgubili su od Denvera (86:89). Pored toga, Golden Stejt je pre dve nedelje pretrpeo poraz u Torontu (100:119).


TORONTO - OTAVA, 01.00

(Hokej, NHL)

Toronto je i pre početka sezone važio za jednog od rivala koji će da igra važnu ulogu, a sada potvrđuju ovaj status i nalaze se u prvih pet na Istoku. Ekipa se ne plaši da igra otvoreni hokej, a ovaj stil igre daje plodove. Treba imati na umu da je poslednje mečeve Toronto igrao pre više od dve nedelje i da bi mogao da izgubi ton. Slavili su Mejpl Lifsi na dve poslednje utakmice, a noćas se sukobljavaju sa Otavom. Gosti su jedan od autsajdera Istočne konferencije i celog šampionata u celini. Ipak, ova vest nikome nije otkriće, jer su poslednjih godina obično u donjem domu. Ali čak su i Senatori u stanju da iznenade i to su dokazali pobedivši Tampu (4:0) i Floridu (8:2) pre pauze, međutim poraženi su na dva minula okršaja.



tagovi

Treća smenaNBA ligaNHL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara