TREĆA SMENA: Najaktivniji Kolumbijci, igraju i Brazilci, Meksikanci, Ekvadorci...

Vreme čitanja: 4min | pon. 13.09.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Sport Resife nije pobedio na poslednjih pet mečeva, a u tom periodu nije dao nijedan gol. Pretposlednji je na tabeli, sa najgorim napadom, koji je na 19 mečeva dao samo osam pogodaka. U međuvremenu je promenio trenera, Gustavu Florentinu će ovo biti tek drugi meč. Internasional dolazi u potpuno drugačijem raspoloženju. Nije izgubio na poslednjih pet mečeva, pobedio je rivale Flamengo (4:0) i Fluminense (4:2), a remizirao je sa Kujabom (0:0), Santosom (2:2) i Atletiko Gojanenseom (0:0). Sada mu je rival tim kojeg ove godine još nije pobedio. U februaru je Sport Resife odneo sva tri poena iz Porto Alegrea (2:1), a potom su u maju odigrali 2:2 na tom istom stadionu.

KVINDIO – DEPORTIVO PASTO, 01.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Kvindio je počeo da pobeđuje, sada je u poziciji da napadne plasman u plej-of. Trijumfovao je na poslednja dva meča, savladao je Onse Kaldas sa 2:1 i Ameriku Kali sa 1:0. Sada mu je rival Deportivo Pasto, pretposlednji tim na tabeli. On je takođe u dobroj formi, nije izgubio na pet uzastopnih mečeva, ako računamo i Kup Kolumbije. Ostvario je četiri pobede (tri u Kupu) i jedan remi. Na poslednja tri susreta sa Kvindiom je trijumfovao, ali oni se nisu sastajali od 2013. godine.

UNIVERSIDAD KATOLIKA – INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Derbi ekvadorskog šampionata. U 7. kolu Klausure sastaju se dva od tri preostala tima koji još nemaju nijedan poraz. Samo je još Emelek uspeo da odoli i upravo ih on razdvaja na tabeli. Independijente je prvi, pet puta je trijumfovao, a samo je sa Delfinom odigrao 0:0. S druge strane Katolika ima tri utastopna remija, a tu seriju je prekinula u prošlom kolu trijumfom nad Makarom sa 2:1. Universidad Katolika je savladala Independijente na poslednja dva okršaja. Jedini ovogodišnji gledali smo 11. jula, kada je meč završen 3:2, a svi golovi su pali u drugom poluvremenu.

ATLETIKO HULIJA – TOLIMA, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Nije briljantna Tolima, ali barem je nepobediva. Ako računamo i Kup Kolumbije, na devet uzastopnih mečeva ne zna za poraz. U prvenstvu je tri puta pobedila, jednom i u Kupu, a otalih pet mečeva je remizirala. Novi prvoligaš Hulija ove sezone teško da će da se bori za mesto u plej-ofu. Daleko je ta osma pozicija na tabeli, Hulija je tek pri dnu, sa kojeg se pomerila u prošlom kolu pobedom nad Independijenteom iz Medeljina sa 3:1. Poslednji put su se Hulija i Tolima sastali u septembru 2019. godine, kada je bilo 0:0.

PAČUKA – TOLUKA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Toluki je cilj da završi na samom vrhu, a dosadašnji rezultati joj daju za pravo da se nada tituli. Doživela je samo jedan poraz, a ukoliko savlada noćas Pačuku probiće se na drugu poziciju na tabeli i imaće samo tri poena manje od lidera Klub Amerike. U Meksiku je važno završiti na prve četiri pozicije, jer one vode u četvrtfinale, dok timovi koji završen od 5. do 12. mesta igraju u osmini finala. Plasmanu tamo nada se trenutno 13. plasirana Pačuka, koja je posle tri vezana poraza uspela da se podigne i da na poslednja dva kola osvoji četiri poena. U martu ove godine je savladala kao gostu Toluku sa 2:0, a takvom ishodu se nada i noćas.

LAS VEGAS REJDERS – BALTIMOR REJVENS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Rejvensi su se pre početka NFL šampionati kotirali kao franšiza koja sigurno ide u plej-of u veoma jakom Američkoj fudbalskoj konferenciji (AFC). Međutim, očajna kadrovska situacija u timu iz Merilenda remeti visoke ambicije Lamara Džeksona i saigrača. Prvo je starter na poziciji raning beka Džej Kej Dobins doživeo povredu ligamenta kolena i završio je sezonu. U isto vreme je i Džastis Hil doživeo pucanje Ahilove tetive. Ta obojicu igrača je šampionat gotov i pre nego što je počeo. Novi peh Rejvensi su doživeli nekoliko dana pred meč u Las Vegaasu. Na treningu su ligamenti kolena stradali i raning beku Gasu Edvardsu i elitnog kornerbeku Markusu Pitersu. Baltimor je u pomoć pozvao veterane, slobodne agente. Iz Nju Orleansa, gde je dobio otkaz, stigao je Latavijus Marej, upravo bivši član Rejdersa. Stigla je i nekada velika zvezda NFL-a iz perioda kada je branila boje Pitsburg Stilersa Lejvion Bel. Novi bekfild imaće ispred sebe pojačanu odbranu Rejdersa. Legendarni trener Las Vegas Džon Gruden tri sezone nije uspeo Razbjnike, sada iz Nevade, a nekada iz Kalifornije, da odvede u plej-of. Gosti sve nade polažu u kvoterbeka Lamara Džeksona. Imaće ove sezone jači hvatački korpus. Poslednji put ovi timovi su odigrali meč pre tri godine. Baltimor je na svom terenu lako slavio sa 34:17.


tagovi

Južna AmerikaTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara