TREĆA SMENA: NBA i Ozi Open zasenili Južnu Ameriku

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.02.21. | 22:54

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

AGILAS – PASTO, 01.40

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Pasto je jedan od četiri tima koji još uvek ne znaju za poraz na startu nove sezone u kolumbijskoj Aperturi. Domaćin ima bod manje i rešen je da pobedom preskoči rivala sa kojim godinama unazad uglavnom nije imao velikih problema u međusobnim duelima. Od 2013. godine sastajali su se u 15 navrata uz deset pobeda Agilasa i pet nerešenih ishoda.

TAMPIKO MADERO - TLAKSKALA, 04.05

(Fudbal, Meksiko 2)

Domaćin već sedam utakmica čeka na trijumf, dok su gosti upisali dva u poslednja tri duela. Tlakskala je vrlo dobro otvrorila sezonu u Klauzuri, zauzima četvrtu poziciju i ima nameru da se zadrži pri vrhu tabele, ali domaćin je ipak favorit. Jedini međusobni okršaj pripao je Tampiku početkom novembra prošle godine, a meč je rešen desetak minuta pre kraja golom Salasa.

NASIONAL ASUNSION – SOL DE AMERIKA, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

Paragvajska Apertura tek što je počela. Nasional je remizirao 2:2 na gostovanju Gvaraniju, Sol je poražen 3:1 kod kuće od Sero Portenja. Ova dva tima često igraju nerešeno, u poslednjih 16 utakmica podelili su bodove čak deset puta, dok je klub iz Asunsiona samo jednom slavio u pomenutom periodu. Na tri od prethodnih sedam mečeva padalo je bar četiri gola.

DETROIT – BRUKLIN, 01.00

(Košarka, NBA)

Pistonsi su odigrali izuzetno hrabro protiv Lejkersa ali im je presudio Lebron za četvrti vezani poraz. Prekid loše serije tražiće protiv Bruklina za koji neće igrati Kevin Durent i gotovo izvesno Kajri Irving, tako da će sudbina Netsa koji su izgubili poslednje dve utakmice biti uglavnom u rukama Džejmsa Hardena.

SAN ANTONIO – GOLDEN STEJT, 02.30

(Košarka, NBA)

Dve sjajne partije Stefa Karija nisu bile dovoljne da se izbegne poraz od Dalasa, pa zatim i od San Antonija protiv kojih će Voriorsi imati priliku za revanš. Utisak je da su u jučerašnjem duelu presudile izgubljene lopte kojih je poraženi tim imao čak 20, skoro duplo više od rivala. Kari i saigrači se nadaju trijumfu i povratku u plej-of zonu zapada, San Antonio četvrtoj vezanoj pobedi.

VAVRINKA – FUČOVIČ, 02.00

(Tenis, Australijan Open)

Ekspresno je Švajcarac odjavio Pedra Souzu u prvom kolu. Sat vremena i 38 minuta i Portugalac je bio na putu ka kući. Stan se nada da bi nešto slično mogao da ponovi protiv Martona Fučoviča čoveka sa kojim je do sada četiri puta ukrštao rekete. Mađar je slavio u prvom odmeravanju snaga, naredna tri pripala su Vavrinki.

LAJOVIĆ – BUBLIK, 04.00

(Tenis, Australijan Open)

Iako je bio izraziti favorit, Duci se namučio u prvoj rundi protiv 200. tenisera sveta Sergeja Stahovskog. Tri i po sata bilo je potrebno srpskom teniseru da na kraju ipak slomi otpor rivala i prekine seriju od sedam poraza. Sledi okršaj sa Kazahstancem Bublikom protiv kojeg će Lajović morati da bude posebno oprezan. Reč je o 45. teniseru sveta koji je pre mesec dana u Antaliji savladao rivala iz Top 10, Matea Beretinija.

ĐOKOVIĆ – TIJAFO, 04.30

(Tenis, Australijan Open)

Kako je Žeremi Šardi rekao posle prvog gema protiv najboljeg tenisera Sveta, Đoković mu je ubio nadu. Srpski teniser je sa ubedljivih 3:0 za sat i 35 minuta počistio Francuza sa terena dozvolivši mu samo šest gemova. Pitanje je da li Frensis Tijafo, Amerikanac sa kojim se Đoković prvi put sastaje u karijeri može da pruži jači otpor?


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara