TREĆA SMENA: Penjarol i Liverpul za polufinale Kupa Urugvaja, savršeni Njuels dočekuje Rasing

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Noćas ćemo dobiti prvog polufinalistu Kupa Urugvaja. Pobednik ovog meča će u polufinalu igrati protiv boljeg između Montevideo Sitija i Barakasa. Penjarolu će to da bude druga utakmica u sezoni, prethodno je pre šest dana u četvrtfinalu savladao Boston River sa 2:0. Liverpul je u četvrtfinalu istog dana bio bolji od Nasionala sa 2:1, a pre toga je osvojio Superkup Urugvaja. Bio je bolji od Defensor Sportinga sa 1:0. Liverpul je u prošlosezonskom finalu, sredinom decembra, dva puta savladao Penjarol. Sa po 2:0 i 1:0.


NJUELS OLD BOJS – RASING KLUB, 01.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Moćno je krenuo Njuels Old Bojs u novoj sezoni u Liga kupu. Posle četiri kola Njuels je maksimalan sa 12 bodova i gol-razlikom 7:1. Pritom, tri trijumfa je ostvario kao gost. Sada mu u goste dolazi Rasing Klub, četvrtoplasirani tim B grupe. Rasing je poražen na premijeri, a potom je kod kuće savladao Tigre (3:0) i San Lorenco (4:1), dok je na gostovanju Estudijantesu odigrao 0:0. Poslednji put su se Rasing i Njuels sastali u septembru prošle godine, takođe u Liga kupu. Rasing je slavio sa 2:1.


NOVORIZONTINO – GUARANI, 01.00

(Fudbal, Brazil – Paulista)

Novorizontino je u prošlom kolu državnog šampionata Pauliste doživeo prvi poraz, od Bragantina (0:2). Ostao je na devet poena, u međuvremenu je potonuo na 10. mesto. Guarani susret 7. kola dočekuje na 13. poziciji, sa četiri poena. U poslednja tri kola sve mečeve je izgubio. Prošle godine su Guarani i Novorizontino bili rivali u Seriji B, oba tima su odbranila domaći teren. Novorizontino sa 1:0, Guarani sa 2:1.


HARBOR VJU – MAUNT PLEZENT, 01.30

(Fudbal, Jamajka 1)

Susret 18. kola Premijer lige Jamajke. Maunt Plezent je praktično već obezbedio plej-of, pošto sedam kola pre kraja ima 36 bodova, 13 više od sedmoplasiranog Voterhausa. Ipak, to nije dovoljno, ako pobedi noćas probiće se na drugo mesto, koje vodi direktno u polufinale. Harbor Vju je u teškom položaju, ima pet bodova manje od šestoplasiranog Danbiholdena. Moraće da počne da pobeđuje u seriji. Za početak, dobro mu je što je u prošlom kolu bio bolji od Hambl Lajonsa (4:2) i tako prekinuo crni niz od tri meča bez pobede. U prvoj polusezoni Maunt Plezent je bio bolji od Harbor Vjua sa 2:0.


DEPORTIVO PASTO – ENVIGADO, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

U Kolumbiji je u toku 6. kolo Aperture. Noćas će se sastati dva tima koja su slabo otvborila prvenstvo i zasad imaju samo po jednu pobedu. Envigado je bolji, sakupio je pet bodova, dok je Deportivo Pasto za jedan poen lošiji. Poslednji put su oni bili rivali u novembru prošle godine, u ligaškom delu Klausure, kada su na terenu Envigada odigrali 1:1. Poslednja dva njihova duela u Pastu završena su pobedama Deportiva, sa po 4:0 i 2:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara