TREĆA SMENA: RB Bragantino i Sero Portenjo jure Kopa Libertadores, Klub Amerika nepobediva

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.09.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Meksiko 1, Apertura)

Leon brani titulu u meksičkoj Aperturi. Lavovi imaju dobar start, samo su jednom poraženi na osam utakmica. Trenutno su četvrti, sa pet bodova manje od lidera, Kluba Amerike. Huarez je fenjeraš, sakupio je samo pet bodova. Leon je u seriji od tri remija (dva puta je bilo 1:1, a jednom 2:2). U aprilu su ovi timovi igali u Klausuri, a slavio je Leon sa 2:0.

ATLETIKO MINEIRO – SPORT RESIFE, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

Atletiko je bez poraza na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, a samo je na dva u tom periodu odigrao nerešeno. U prvenstvu se izdvojio na vrhu tabele, ima sedam bodova više od drugoplasiranog Palmeirasa, a najveća pretnja mu je ostao Flamego, pošto ima osam poena manje i dve odigrane utakmice manje. Sport Resife je daleko od tog nivoa. Nije pobedio na poslednjih šest utakmica, pao je nisko, tek je 19. na tabeli. Pozicija koja donosi opstanak beži mu trenutno pet poena. Atletiko Mineiro je savladao Sport Resife na oba susreta u 2021. godini. Uz to, oba kao gost. U februaru je bilo 3:2, a u junu 1:0.

DELFIN – AUKAS, 00.30

(Fudbal, Ekvador 1)

Oba tima su u sredini tabele šampionata Ekvadora. Delfin ima samo jednu pobedu na šest kola, dok je Aukas takođe ima jedan trijumf, ali i bod više od noćašnjeg rivala. Gosti su čak četiri puta remizirali u šest kola prvenstva ove južnoameričke države. Ovi timovi igraju utakmice na veliki broj golova. Na pet vezanih mečeva dolazila je kombinacija GG3+.

JUNIOR - ATLETIKO NASIONAL, 01.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Fenomenalan niz Atletiko Nasionala biće noćas na velikom testu. Naime, tim iz Medeljina gostuje noćas Junioru u Barankilji u sklopu 10. runde kolumbijske Klausure, gde će pokušati da nastavi seriju pobeda. Nasional je vezao osam pobeda u ligi, na njih sedam nije primio gol, a inače nema poraz u prvenstvu budući da je na startu remizirao. Junior je u sredini tabele, bez slavlja je na tri minula duela na svim frontovima, a u šampionatu je nanizao sedam okršaja bez neuspeha, mada je na njih pet remizirao.

------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------

ATLETIKO TUKUMAN – BOKA JUNIORS, 01.15

(Fudbal, Argentina 1)

Ako želi da se uključi u borbu za krunu ili makar ulazak u Kopa Libertadorss, Boka mora da pobedi noćas u Tukumanu Atletiko u 12. kolu prvenstva Gaučosa. Domaćin je na solidnom 10. mestu sa istim brojem bodova kao i velikan iz Buenos Ajresa. I na ovom meču, Batalja ne može da izvede najjači tim. Nedostaju Kolumbijci Edvin Kardona i Sebastijan Villja, Perunac Luis Advinsula i Eduardo Salvio. Protiv Defense u napadu Boke bili su Norberto Brijasko i mladi Luis Vaskez koji je sa dva gola nagovestio da bi mogao da bude budućnost tima sa Bombonjere. Ima samo 20 godina. Boka je ove godine dobila Atletiko sa 3:1 na Bombonjeri u Liga kupu Argentine.

BAIJA - RB BRAGANTINO, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Polovina sezone u najjačem brazilskom rangu je iza nas, a jedno od najprijatnijih iznenađenja je RB Bragantino. Bruto Masa je trenutno petoplasirana sa 10 bodova manje od vodećeg Atletiko Mineira, ali pozicije koje nude direktan prolaz u Kopa Libertadores, inače takmičenje u kojem Bragantino nikad nije učestvovao, su nadohvat ruke. Noćas Bragantino ide u goste Baiji, koja je samo bod daleko od prvog ispod crte i očekuje je borba za opstanak. U boljoj formi je Baija, koja je neporažena na dva minula meča, dok je Bragangtino u prošloj rundi izgubio kod kuće od fenjeraša Šapekoensea, kojem je to bila prva pobeda u sezoni.

TOLUKA – KLUB AMERIKA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1, Apertura)

Klub Amerika i u novom šampionatu odlično igra. Lider je sa tri boda više od današnjeg rivala Toluke. Velikan iz Meksiko Sitija jedini je neporažen tim u Aperturi. Samo tri gola su primili fudbaleri argentinskog stručnjaka Santijaga Solarija koji je početkom godine seo na klupu tima sa stadiona Asteka. Prošle sezone je Toluka dobila Klub Ameriku sa 3:1 na svom terenu.

SERO PORTENJO - GUARANI, 02.15

(Fudbal, Paragvaj 1)

Derbi duel 9. runde paragvajske Klausure igraju ekipe koje su do sada otavile najjači utisak. Vodeći Guarani ide u goste drugoplasiranom Sero Portenju, i pokušaće da održi oreol nepobedivog. Guarani je do sada na osam duela ostvario šest pobeda, i svaka je bila ubedljiva, sa najmanje dva gola razlike. Sa druge strane, Sero Portenjo se nada da će uspeti da saplete lidera i tako osveži šanse da se do kraja prvenstva domogne karte za prestižni Kopa Libertadores.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara