TREĆA SMENA: Riverova uvertira za najvećeg rivala

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.03.21. | 22:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SANTO ANDRE - SAO KAETANO, 23.00

Izabrane vesti

(Fudbal, brazilska Paulista)

Santo Andre je započeo takmičenje u Pulisti sa četiri boda iz prve dve utakmice, a Sao Kaetano je idealan rival za nastavak serije nepobedivosti. Azulao je poslednji put osetio slat pobede još oktobra 2020. godine, a od tada je poražen čak osam puta na devet utakmica. Takođe, osam od devet puta nije tresao mrežu rivala, a u tom nizu primio je 29 pogodaka, u proseku 3,2 po utakmici.

RASING – ROSARIO, 23.15

(Fudbal, Argentinski liga kup)

Tabela grupe A kaže da ni Rasing ni Rosario nisu otvorili Liga kup na zadovoljavajući način. Velikan iz Aveljanede još uvek nije uspeo da upiše trijumf posle tri utakmice, iz istog broja pokušaja gostujući sastav je zabeležio po jednan trijumf, remi i poraz. Domaćin ulazi u meč na El Silindru poprilično uzdrman, tri dana posle debakla od River Plejta u Superkupu 4:0.

RIVER PLEJT – ARGENTINOS JUNIORS, 01.30

(Fudbal, Argentinski liga kup)

Pre pet dana River Plejt je u klupske vitrinu udenuo 12. trofej otkako je Marselo Galjardo na klupi. Stigao je pehar Superkupa za sezonu 2019. posle utakmice sa Rasingom koja je više ličila na egzibicionu. Pet golova u mreži velikana iz Aveljanede i veče potpunog fudbalskog užitka. Međutim, deklasiranje Rasinga je već prošlost, a gorostas sa Monumentala već mora da razmišlja o Argentinos Juniorsima kao uvertiri za okršaj sa Bokom već za šest dana.

TEKNIKO – 9. OKTOBAR

(Fudbal, Ekvador 1)

Davljenici se bore za prvi bod ili pobedu u elitnom rangu ekvadorskog fudbala. Tekniko je još uvek bez postignutog gola, dok je sastav 9. oktobra tri puta tresao mrežu rivala, ali primio čak šest pogodaka. Reklo bi se da su po meri jedan drugom.

SANTA FE – PASTO, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Fudbaleri Deportivo Kalija i dalje su prvi na tabeli kolumbijske Aperture, ali bi večeras sa vrha mogao da ih svrgne Santa Fe. U Bogoti na noge Independijenteu stiže Pasto. Kardinali bi trijumfom nad dvanaestoplasiranom ekipom prvenstva preuzeli čelnu poziciju sa bodom više od sastava iz Kalija.

UNION MAGDALENA – LEONES, 00.00

(Fudbal, Kolumbija 2)

Posle razočaravajućeg starta sa tri remija i porazom, Leones je se razgoropadio i vezao pet pobeda. Sada je na drugoj poziciji drugog ranga kolumbijskog fudbala, svestan da mu tri boda u gostima donese prvo mesto koje trenutno drži Hulija. Slična je priča sa jednom od najtvrđih odbrana lige Union Magdalenom koja je posle po dva poraza i remija, vezala četiri trijumfa, a u minuloj rundi ponovo uzela bod.

SANTOS DG – KARTAHINES, 02.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Tri puta zaredom Kartahines je pobeđivao predstojećeg rivala, ali kada se baci oko na tabelu, jasno je da je posle 12. rundi kostarikanske Klauzure ipak Santos taj koji neguje osmeh na licu. Pobeda ga vodi na drugu poziciju između velikana Saprise i Alahuelensea, ali u slučaju poraza, Kartahines će mu se približiti na samo bod zaostatka.

PAČUKA – TIHUANA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Fudbaleri Pačuke će prvi trijumf u sezoni tražiti na svom stadionu protiv Tihuane u 10. kolu Klausure. Tuzosi proživaljvaju teške trenutke, sede na dnu tabele sa samo četiri osvojena boda, dok predstojeći rival zauzima osmu poziciju sa devet bodova više. Otvorila je Pačuka sezonu sa tri remija, tokom kojih je postigla i primila samo jedan gol. Usledila su četiri poraza, ponovo je napad potpuno zakazao, pa posle sedam rundi sastav sa Idalga ima tek dva postignuta gola.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara