TREĆA SMENA: Union Magdalena u padu, Kuenki samo teorija, Rosario neugodan kod kuće

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.10.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Botafogo je tačno u sredini tabele brazilske Serije A, sa 37 bodova. Naravno, biće teško da konkuriše za Kopa Libertadores, ali je moguće da ugrabi kartu za Kopa Sudamerikanu. Tim ima određenih problema sa realizacijom, ali je doživeo samo jedan poraz u proteklih osam mečeva, i to od Flamenga 1:0. Palmeiras je u aktuelnoj kampanji već sakupio 60 poena i stremi ka tituli šampiona, odlepivši se od najbližeg pratioca sedam bodova, uz meč manje. Nedavno je Palmeiras uspeo da pobedi Atletiko Mineiro (1:0) i Santosom (1:0), rehabilitujući se posle ispadanja iz polufinala Kopa Libertadoresa.

ROSARIO - UNION, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)


Rosario Sentral zauzima tek 23. mesto na tabeli prvenstva Argentine sa 25 bodova. Vredi napomenuti da ekipa izgleda mnogo pouzdanije u domaćem okruženju jer je kod kuće sakupila 18 poena, a samo sedam u gostima. Pored toga, Rosario je primio samo osam golova u 11 utakmica na svom stadionu. Klub je nedavno izgubio od Rasinga 3:4. Union je u poslednje vreme igrao prilično tromo i pao je u donji deo tabele, na 21. mesto. Posebno su uočljivi problemi u napadu, jer u deset mečeva je uspeo da postigne samo dva gola, međutim, jedan je doneo pobedu u obračunu sa Sarmijentom (1:0). Tim iz Santa Fea nedavno je doživeo poraz od Njuelsa (0:1), što mu je četvrti u nizu.

GUARANI - LONDRINA, 01.00

(Fudbal, Brazil 2)

Londrina nastavlja da se bori za promociju u Seriju A sledeće sezone, a naredna prepreka joj je gostovanje Guaraniju, koji želi da ostane van zone ispadanja. Londrina je remizirala 1:1 protiv Vaska u poslednjem meču Serije B i bez slavlja je na tri vezana duela. Trenutno je stacionirana na šestom mestu sa 46 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Vaska. Guarani je na 14. mestu sa 38 bodova, na tri koraka od ugroženih na šest mečeva do kraja sezone. Guarani je pobedio u prethodnom meču u Seriji B sa 2:1 protiv CSA, i to mu je treća vezana radost.

TEHNIKO UNIVERSITARIO - DEPORTIVO KUENKA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Zlatna sredina pripada Tehniko Universitariju i Deportivo Kuenki. Dva kluba nisu uspela da odigraju veću ulogu u drugoj fazi ekvadorskog prvenstva, i izvesno neće biti u situaciji da se nađu u finalu za titulu sa Barselonom, pobednikom prvog dela. U slučaju Kuenke postoji još teorija da može do prvog mesta, ali zaostaje 10 bodova za liderom na četiri meča pre kraja. I jedni i drugi su bez pobede na tri minula susreta.

PATRIOTAS - UNION MAGDALENA, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Dva poraza i odmah osetan pad na tabeli. To je iskusila Union Magdalena, koja je donedavno bila u vrhu kolumbijske Klausure, a sada je četiri boda daleko od lidera Miljonariosa. Nočas Magdalena ide u goste Patriotasu, koji je van forme i bez pobede na osam vezanih prvenstvenih duela. Zauzima 18. poziciju sa 10 bodova iz 14 susreta, dok je Union trenutno sedmoplasiran sa bodom više od devetoplasirane Amerike, koja je prva među timovima koji su van zone plej-ofa.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

----------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara