TREĆA SMENA: Zavrzlame argentinskog Liga kupa, Jaguari u seriji, LDU Kito hvata zalet...

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.03.21. | 22:51

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BINASIONAL - SPORTING KRISTAL, 23.55

Izabrane vesti

(Fudbal, Peru 1)

Sporting Kristal brani krunu u predstojećoj sezoni prvenstva Perua, pa iako je imao odrešene promene u timu, očekuje se da krene "desnom nogom". Pivari su ostali bez najboljeg strelca Erere, ali su doveli zamenu efikasnu zamenu, pa se stoga veruje da se situacija neće bitnije menjati. Binasional je završio prethodnu kampanju u donjem domu, a u oba duela sa Kristalom je poražen i to sa 2:1 i 6:3.

DEPORTIVO KUENKA - LDU KITO, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Vicešampion Ekvadora u ovoj kampanji želi stepenik više. Iza sebe ima pristojan start, sa samo jednim kiksom, odnosno sedam osvojenih bodova od maksimalnih devet. Kristijan Borha je u prošloj sezoni bio udarna igla ekipe i najbolji golgeter lige, a do sada se dva puta upisao u listu strelaca. Kuenka ima tri boda iz isto toliko utakmica, a u 2020. je doživela dva poraza u sudarima sa LDU-om, najpre 2:1, potom i 5:0.

URAKAN - LANUS, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Lider Grupe B Lanus gostuje u Buenos Ajresu Urakanu, koji je i dalje bez pobede do sada sa samo dva osvojena boda. Na poslednjim međusobnim dvobojima između ova dva tima nema mnogo pogodaka. Na prethodne dve utakmice viđen je samo jedan gol. Pre nešto manje od godinu i po Urakan i Lanus su odigrali meč u Buenos Ajresu, a pobedu su ostvarili gosti pogotkom De La Vege.

UNION SANTA FE - HIMNASIJA LA PLATA, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Union je u Santa Feu domaćin Himnasiji iz La Plate, koju je prošle godine s klupe vodio legendarni Dijego Armando Maradona. Domaćin je uz Boku Juniors, Kolon i Estudijantes, jedina ekipe bez poraza. Ima dve pobede i dva nerešena ishoda. Sa druge strane, gosti su sakupili pet bodova na svom kontu. Na četiri od poslednjih pet mečeva ova dva sastava viđen je samo jedan pogodak. Union ima tri pobede u nizu protiv Himnasije i to identičnim rezultatom – 1:0.

TOLIMA - JAGUARES DE KORDOBA, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Derbi runde u Kolumbiji igraju trećeplasirana Deportes Tolima i četvrtoplasirani Jaguares de Kordoba. Osvojili su isti broj bodova, s tim da domaćin ima meč manje, ali je i u značajno lošijoj formi. Vezao je dva poraza, jedina dva do sada, oba na strani od Santa Fea i Bojake Čiko. U međuvremenu, Jaguares je nanizao tri pobede, odnosno, sakupio je 13 od mogućih 15 bodova na pet prethodnih susreta, pa se s pravom nada nastavku serije.

PUEBLA - ATLAS, 02.30

(Fudbal, Meksiko 1)

Sudar Pueble i Atlasa obećava. Oba tima su u odličnoj formi. Domaćin je neporažen već pet utakmica, a gosti čak na sedam. Komšije su na tabeli, na kojoj je Puebla samo za bod bolje plasirana. Vezuje ih igra na mali broj golova, pošto su i jedni i drugi na osam od 10 ovosezonskih okršaja igrali 0-2. Takođe, na poslednja tri meča Pueble i Atlasa pao je samo po jedan gol, a domaćin ima dva vazana trijumfa od po 1:0.

HUAREZ - PUMAS, 04.30

(Fudbal, Meksiko 1)

Pumas je bio silan u minuloj kampanji, dok sada nije ni bleda senka te ekipe. Krajem prošle godine bio je na pragu titule, poklekao je od Leona u dvomeču finala plej-ofa, a sada se grčevito bori za ulazak među 12 najboljih timova koji nastavljaju borbu za krunu Klausure u Meksiku. Veruje se da je odlazak napadača Gonzaleza u Tigres prouzrokovao golgetersku sušu ekipe, zbog koje se ne oseća lagodno čak ni kada gostuje Huarezu, koji je u donjem domu. Huarez je u poslednja tri meča primio 10 golova, dok je Pumas na strani osvojio samo bod u pet mečeva, i samo jednom je pogodio metu.

TOKUŠIMA - FUKUOKA, 06.00

(Fudbal, Japan 1)

Start dvojice novajlija u najjačem rangu Japana nije bio sjajan. Očekivano. Tokušima je u uvodne tri utakmice osvojila dva boda, dok je Fukuoka sakupila tek jedan remi na istom uzorku, pa oba tima u predstojeći međusobni okršaj ulaze sa željom da probiju led i ostvare pobedu. U dva prošlosezonska dvoboja u drugoj ligi Fukuoka je oba puta bila uspešnija, i to minimalnim rezultatima.


tagovi

Treća smenaJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara