Foto: Reuters
Foto: Reuters

Treća sreća: Kristal Palas se dogovorio sa Patrikom Vijerom

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 13:53

Francuz je bez otkako je pre pola godine otpušten iz Nice

Nije uspelo sa Nunom Espiritom Santom, propalo je u poslednji čas sa Lusijanom Favrom, u Kristal Palasu veruju da će biti treća sreća. Naime, kako ekskluzivno javlja pouzdani Atletik, londonski klub bi uskoro trebalo da predstavi Patrika Vijeiru na mesto novog trenera.

Ugovor još uvek nije potpisan, naglašava Atletik, ali tvrdi da su dve strane postigle usmeni dogovor. Oko procena podnošenja zahteva za radnu dozvolu neće biti problem, Kristal Palas je već predao papire i obe strane se nadaju da će posao uskoro i zvanično biti zaključen, čime će biti obustavljena potraga engleskog kluba za novim trenerom.

Izabrane vesti

Potragu koja je počela kada je Roj Hodžson odlučio da ode u penziju. Palasova lista potencijalnih kandidata bila je poduža, na njoj su se između ostalih našli Frenk Lampard, Edin Terzić, te Nuno Espirito Santo i Lusijan Favr, sa kojima su ušli u ozbiljnije, ali bezuspešne pregovore.

Vijera je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri predvodio mlađe kategorije Mančester Sitija, Njujork Siti i Nicu, sa čije je klupe otpušten pre pola godine.





tagovi

Patrik Vijera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara