Ivić (© www.watfordfc.com)
Ivić (© www.watfordfc.com)

Treći Srbin najbolji u Čempionšipu: Vlada Ivić stopama Jokanovića i Paunovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 09:29

Murinjo trener meseca u Premijer ligi

Norič i Bormut na mestima koje vode direktno u Premijer ligu. Votford odmah iza njih, sa pozicije koja garantuje baraž. Ima još da se igra u Čempionšipu, izvesno će se situacija na tabeli menjati, ali klub sa Vikaridž rouda može da bude zadovoljan izdanjima u dosadašnjem toku prvenstva, a najnovija nagrada stigla je vidu proglašenja Vladimira Ivića za trenera meseca.

Priznanje srpskom stručnjaku na klupi Stršljenova odnosi se na novembarski ciklus utakmica, tokom kojeg je skupio 11 bodova i podigao ekipu do trećeg mesta.

Izabrane vesti

Zasluženo.

Ovo je važno za sve nas. Pokazatelj kakve igrače imam, bez njih ne bih ni ja bio trener meseca. Želeo bih da zahvalim stručnom štabu što je prošao sa mnom kroz težak period. Važno je da nastavimo u istom ritmu. Ne mogu da izdvojim jednu utakmicu iz prošlog meseca, imali smo, na primer, okršaje sa Koventrijem i Stoukom, u kojima smo gubili, a na kraju ih dobili. Verujem da je svaki meč priča za sebe“, pojasnio je Vladimir Ivić.

U ime takmičenja nagradu je Iviću predao Dani Vilson, hvaleći rad bivšeg stratega PAOK-a i Makabija iz Tel Aviva:

Ivićev tim bio je neporažen tokom novembra, dao je 11 golova, a Vladimir ga je podigao na treće mesto tabele Čempionšipa“.

Ivić je treći srpski stručnjak proglašen za trenera meseca u Čempionšipu. Prvi je Slaviša Jokanović, takođe na klupi Votforda, aprila 2015. kad je Stršljenove vodio ka Premijer ligi, a drugi Veljko Paunović, pošto je nagrađen za dobre rezultate Redinga u septembru.

Što se elitnog ranga engleskog fudbala tiče, najbolji u novembru bio je Žoze Murinjo. Zasluženo, posle pobeda nad Brajtonom, Vest Bromvič Albionom i Mančester Sitijem, te nerešenog ishoda u derbiju sa Čelsijem, što je omogućilo Totenhenu da bude lider Premijer lige.



tagovi

Vladimir Ivićvotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara