Sisinjo (©Reuters)
Sisinjo (©Reuters)

Trener Ludogoreca potvrdio: Ne igraju Sisinjo, Santana, Nedjalkov, Kauli, Marin i Sa, ali hoćemo pobedu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.11.21. | 15:20

Despodov se vratio, u Beogradu i četvorica igrača iz drugog tima

Ne mora ništa epohalno da se desi, ali ako se rezultati poklope Crvena zvezda bi mogla već da u sutrašnjem okršaju sa Ludogorecom overi ne samo sigurno proleće u Ligi konferencija, već i nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Prednost domaćeg terena – mada samo uz decu na tribinama – i brojne povrede u gostujućem timu daju šampionu Srbije osnov za optimistam, ali na sličan način razmišljaju i u Razgradu.

Izabrane vesti

Idemo na pobedu u svakoj utakmici. Nadam se da ćemo posle meča jedni drugima čestitai na pobedi protiv Crvene zvezde”, samouveren je trener Ludogoreca Stanislav Genčev pred dolazak u Beograd.

Bez obzira na to što će u Srbiju doći vidno oslabljen brojnim povredama.

Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov neče igrati. Kauli i Marin nisu ni registrovani, Žozue Sa je povređen. Samo se Kiril Despodov vratio. To je tim”, kaže Genčev, pa nam ostaje samo da vidimo da li blefira ili zaista govori istinu.

Činjenica je ipak da za Ludogorec gostovanje kod Zvezde ne dolazi u idealnom trenutku, u meču sa CSKA 1948 izgubili su sa 0:2 i nisu šutnuli u okvir protivničkog gola. Genčev ističe: bilo pa prošlo, sutra je novi dan.

Poraz od CSKA mora da bude alarm za igrače, da shvate da ne smeju nikad da se uspavaju. Svaki protivnik želi da se dokaže protiv nas. Svaka utakmica vredi tri boda i svaka je važna”.

četvrtak, 18.45

(1,40) Crvena zvezda (4,90) Ludogorec (9,00)

Inače, Genčev je zbog brojnih povreda u Srbiju poveo i četvoricu igrača iz drugog tima: golmana Damjana Hristova i napadača Dimitra Mitkova, koji nisu prvi put za prvom ekipom, ovaj drugi čak ima i tri minuta u Evropi, te štopera Tihomira Dimitrova i vezistu Huseina Kelovlujeva. Malo je ipak verovatno da će neko od njih i zaigrati.

Izvršni direktor Ludogoreca Angel Petričev svejedno je optimista.

Očekujemo težak meč, opterećuju nas brojne povrede u poslednje vreme, generalno, težak trenutak za nas. Ali imamo dovoljno igrača u koje možemo da se pouzdamo, a vreme je da odigramo jednu dobru utakmicu... Nismo mi brinuli zbog zgusnutog rasporeda, koliko zbog silnih povreda poslednjih meseci. Neke važne evropske utakmice smo igrali bez ključnih fudbalera. Sada ih je nikad više, ali momci koji će igrati imaju kvalitet za dobar meč”.

Znači li to da uprkos malim šansama Ludogorec ne ostaje od evropskog proleća?

Ne bih rekao da sun am šanse male. Šanse su realne, ako pobedimo u preostale dve utakmice. Nadam se da će momci preostala dva meča odigrati bez pritiska, da će uživati, dati sve od sebe i učiniti nas srećnim”.



tagovi

Ludogorec

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara