Komentari na vest

Trener meseca Miloš Milojević: Hteo sam Ludvigsona i Lavija, ne može se u Ligu Evrope bez zadnjeg veznog

M

Manche

pre 12 meseci

Bas bas dobar intervju. Miloje, hvala ti sto si dosao u Zvezdu iako je tvoja zamisao bila da dodjes tek za 5-10god. Nadam se da ces se vratiti jednog dana.
s

sinatra

pre 12 meseci

Terza lopove
б

боске

pre 12 meseci

Бока и Ривер исти квалитет као ми, ти се добро дрогираш
S

Sluti na loše

pre 12 meseci

Ovo sad već počinje ozbiljno da podseća na situaciju koju je reprezentacija imala sa Muslinom. Otpustiš trenera koji osvoji titilu ( a verovatno i kup) i to bez poraza, najubedljivije u istoriji ( za sada ), jer ti se ne sviđa njegov stil fudbala?! Nažalost mislim da sa ovim Izraelcem Zvezda neće proći ništa bolje od Srbije na SP 2018.
С

Све што си рекао

pre 12 meseci

Паметно је али да би млади играч постао класа изнад он мора да игра јаке утакмице а не да игра утакмице када је све решено и ти изађеш и кажеш вау играо је код мене дао сам му шансу..
b

banjaluka rs bih

pre 12 meseci

Pametan lik
M

Maltese falcon

pre 12 meseci

Trener meseca razmislja o Ligi Evrope! Znaci ide na kraju sezone u klub koji ce tamo igrati. Putuj brate, samo pici
h

hmm

pre 12 meseci

serhio buskec 35 godina, toni kros 33 godine, kante 33 godine, a nama je sanogo mator. pritom covek jak kao stena. imamo igraca koji moze jos 2 godine da odigra vrhunski. i sto je najbitnije krpi rupe iza kange. sto je djavolski tezak posao jer svi znate kakva kiksara ume kanga da bude. dajte coveku ugovor za srnica, mijailovica, ili ovog ada je izmislio fudbal.
Š

Šta ti je

pre 12 meseci

Ne znam kako da ti kažem ali Buskec ide u Arabiju na kraju sezone toliko o njegovom trenutnom kvalitetu, ozbiljnu ulogu u Barseloni je odavno izgubio kao i Kros u Realu, a Kante ozbiljnu utakmicu nije odigrao od finala LŠ sa Sitijem.
c

cccc

pre 12 meseci

imao si odlicnog zadnjeg veznog, koji je igrao i stopera, jakog na lopti, fantasticnog u duelu i oterao si ga zbog kombinacije sa mijailovicem koji je los bio i kad je bio mlad
S

Sladajac@ccc

pre 12 meseci

Drago mi je što si i ti prepoznao nesumnjive kvalitete Sanoga! Čim je otiišao iz Zvezde na pozajmicu u drugu ligu Francuske, tamo je odmah zaigrao i to celih 22 minuta u toku jedne polusezone. Ma, zamisli kakvi su to dunsteri koji vode tog francuskog drugoligaša, kada nisu primetili sjajne mogućnosti Sanoga. Dobro si ti opisao osnovne karakteristike igre Sanoga a još bih dodao njegovu sposobnost da nagazi protivnika na stopalo u duelu i da mu slomi metatarzalnu kost (kao Dociću), zatim da onako nesinhronizovano mlatara rukama i u isto vreme primenjuje nožnu džiu džitsu tehniku u duelima. Interesanto, prije dolaska u Zvezdu, Sanogo je bio 13 meseci rezerva na tribinama u jednom “prestižnom” klubu iz Saudi Arabije!
v

v1ad

pre 12 meseci

Lepo je naucio teoriju, sad jos samo da to primeni u praksi. Ne znam da li mu zbog tog trcanja toliko igraju Katai i Rodic, dva igraca koji crknu u 50om minutu, a Bukari izlazi u 60om. Mislim, ovo je trener koji mrtav ladan izjavi da su Lazar Nikolic i Vigo slicnog kvaliteta a da je sa Bukarijem tesko igrati jer je "nedorecen" ili tako nesto. Na kraju, zbog ovog njegovog aminovanja teranja Viga a kad je sam u situaciji da moze da radi sta hoce posto odlazi a osvojio je titulu odavno, jako je nisko pao u mojim ocima.
M

Maestro

pre 12 meseci

Sve je to lepo kad neko njega slusa kako prica u teoriji neke stvari ali sustina je u primeni svega toga na terenu a tu je on tanak,plus nema autoritet i iskustvo koje je potrebno za nivo Zvezde...
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

“Trener meseca Miloš Milojević”, deo naslova ovog članka iščupan iz konteksta! Ovaj slučaj poprima humorističku notu! Milojević trener meseca, a Zvezda nikada na Marakani nije imala lošiju posetu i nikada u istoriji nije imala lošiju igru. U stvari, Zvezda i nema igru, a sve se svodi na svežinu i inspiraciju Kataija i Ivanića i dosadne telefonske centaršuteve, sa svih pozicija, u kazneni prostor protivnika. Ovaj Milojević je zaslužio da bude trener meseca, kao što sam ja zaslužio da budem “čitalac meseca”! Ovo je suvi humor o užasu banalnog!
P

Pik gost

pre 12 meseci

Sve lepo rečeno!
g

gustavklimt

pre 12 meseci

Definitvno jedan od najboljih i najdirektnijih intervjua nekog domaceg fudbalskog trenera koji sam procitao. E sad, moram da budem iskren, ne podrzavam Miloja, najvise zbog toga sto mi igra Zvezde ne uliva poverenje shodno vidjenom u Ligi Evrope, a bogami i u nekim domacim utakmicama. Sa posebnim osvrtom na derbije, kikseve u domacem prvenstvu i generalno losim izdanjima u Kup utakmicama. Medjutim…nekako nakon ovog teksta i svega onoga sto je izgovorio, moram da kazem da sam se ozbiljno zamislio. Sada mogu da kazem sa sigurnoscu da je ovaj momak, u teoriji, ogroman trenerski potencijal i ukoliko bi uspeo da nakupi iskustvo i primeni ovo teorijsko znanje, da bi bio definitivno materijal za Zvezdu i to da napravi pravo “malo” cudo u Evropi. Cenim ljude koji na ovaj nacin iskreno izadju i kazu sve sto misle. Miloje, sve u svemu, veliki pozdrav i sve najbolje. Vidimo se danas na utakmici, uz zelju da zajedno postavimo neke nove standarde u buducnosti. Pozdrav svim citaocima Mozzart Sporta :-))
l

lool

pre 12 meseci

On je covek lepo i rekao da je planirao u Zvezdu da dodje za 10-15god.Nadam se da ga nismo potrosili. Preuzeo je prezasicenu i moralno posrnulu ekipu, jako staru...Niti je selektirao ekipu, niti strucni stab. Stankovic je ostavio katastrofu iza sebe, a njemu je V. Milojevic ostavio sve na tacni. Ja bih ovom coveku pruzio sansu na vise godina. Dati svaku utakmicu 5 komada ekipi koja se brani, lomi kosti, odugovlači igru na oranici ne moze ni Real...
B

Boogy

pre 12 meseci

Lep intervju. Naoreduj, skupljaj iskustvo pa se vidimo opet za par godina.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Sad će đoristi da ti objasne šta je moderan fudbal.
G

Gost555

pre 12 meseci

Ma sta trener meseca, trener decenije. Cirkus.
г

гост 1312

pre 12 meseci

За сваког младог играча појединачно је од прилике рекао није то то, не може клуб да им да шансу, морају да буду комбинација Меси Роналдо Мбапе у пакету па ће можда играти помало. Ставите се у кожу Митровића, Лековића, јел би сте имали мотив? Или Катаиа, Иванића, јел бисте се цимали кад знате да сте недодирљиви? Физика, моторика, километри, бла бла трућ, празна прича као да је професор на факултету а не шеф стручног штаба, досадио си буразеру! Милуновић и Спајић нису одиграли малтене ни минут на прољеће, Катаи може тих 30 минута, Родић 45, Канга је темпирана бомба а Мићко кога помињеш играч за Чукарички или евентуално за нас у ротацији за домаћу лигу! А ти са овим алиби причама за кофер и захвалницу!
n

ni

pre 12 meseci

odelo ne čini čoveka.....
t

tvjukiop9

pre 12 meseci

ZVEZDA CHAMP NANANANAnananaNannanannNnanannananNannanananNANANANNANA
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Dzozef Pejntsil vezni igrac Genka i reprezentativac Gane bi bio savrseno pojacanje za Zvezdu.Eduard Spertsyan vezni napadac Krasnodara i reprezentativac Jermenije bi takodje bio odlicno pojacanje za Zvezdu.Kadi brazilsko-poljski fudbaler moze da pokrije poziciju krilnog inapadackog veznog bivsi igrac Karabaga a sada clan Krasnodara bi bio dobro pojacanje za Zvezdu.Hehrihu Mihtarijanu na leto istice ugovor sa Interom ako ga ne produzi mogla bi Zvezda da ga napadne i uzme ga covek ionako puni 34 godine ali bi bio ozbiljna bomba.Vinsent Abubakar standardni reprezentativac Kameruna i napadac Besiktasa u kome nemilosrdno reseta mreze bi bio ozbiljno pojacanje za Zvezdu odnosno njen napad posto su Kraso,Kasijera i Mikautadze definitivno otpali a Late-Lat Atalantin igrac na pozajmici u Sent Galenu tesko da ima kvalitet za Zvezdu.Tu su i Temu Puki,Alfredo Morelos,Siril Desers,Ratkov.Jos jedan zanimljiv napadac za Zvezdu je Ovusu Kvabena napadac Ferencvarosa i reprezentativac Gane a tu je i Vinsent Jansen napadac Antverpena i reprezentativac Holandije.Neta Lavi i Ludvigson bi isto bili odlicna pojacanja.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Pošto znam da si partizanovac, preporuči te igrače partizanu. Ali mi je neverovatno da stalno preporučuješ Vinsenta Abubakara Zvezdi, a to je naučnofantastika. Ne znam koliku platu ima tamo, ali nije ispod 3 miliona evra godišnje.
G

Gost555

pre 12 meseci

Druze kako mislis da Senegalci dovedu sve te igrace, iovako imaju puno stranaca.

popov.sasa6874@gmail.com

pre 12 meseci

Odavno bolji komentar nisam cuo , mislim da je pred njim jedna super buducnost
J

Joe Lesh

pre 12 meseci

Ja celu godinu tupim da se nemoze na Makabi , Trabzon ili Monako izaci ultra ofanzivno i bez zadnjih veznih a pogotovo ne sa Kangom i Kangvom na tim pozicijama. Ali dzaba. Mister to jos nije skontao. Ovaj je bar na kraju sezone priznao. Zato ih obojicu ceka ona poznata "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku".
D

Delije sever 1989

pre 12 meseci

A s kim bi trebali izaci protiv tih ekipa koje si nabrojao, Srnicem, Krsticicem, Sanogom (koji je bio povrijedjen) ? Mi smo igrali Evropu bez oba beka, zadnjih veznih i prvog spica, a za to nisu krivi ni mister ni Milojevic vec oni koji dovode igrace po svojim zeljama.
J

Joe Lesh

pre 12 meseci

@ Delije Sever 1989. Trebali smo izaci onako kako je to radio Vladan Milojevic protiv slicnih ekipa i uglavnom prolazio dalje. Treba imati kondicije za 90 min, spremiti taktiku shodnu snazi protivnika, ne igrati ofanzivno ako je protivnik brzi i bolji od tebe. Onda ni takve " sile" od zadnjih veznih kao sto su Kanjas, Jovancic ili Njegos Petrovic nisu " rupe" u timu. Samo nemoj napisati da Vladan bio sreckovic jer sreca hoce da te posluzi jednom ili dva puta a nemoze dvanaest puta zaredom. I ako bas hoces bilo koje resenje tipa Ivanic , Srnic , Gobeljic ili neki stoper tipa Pankov bili bi koliko toliko bolje resenje umesto Kagve i Kange koji kad protivnik krene u kontru ,ucestvuju u odbrani koliko i narandzasti cunjevi. I zato su Makabi i Monako protiv nas izgledali kao da su Man city i duvala promaja na nasoj polovini non stop.
t

tarantula

pre 12 meseci

Tačno tako. Kangu i Kangvu prodati(pokloniti)kome god.Jednog takvog igrača(u jednom pravcu)i mnogo bolje ekipe mogu da istrpe,a mi imamo 4 takva.Posto ova dvojica mnogo manje znaju od Kataija i Ivanica,i ne donose ni golove,ni prevagu protiv ekipa ranga Vojvodine ,Partizana ili Čuke,a nas čeka lš,zna se šta se mora,metla.
D

Don Vito Corleone@Joe Lesh

pre 12 meseci

U pravu si za zadnjeg veznog, koji treba da bude kičma svakog tima. Treba da bude u isto vreme brz, stamen, odličan u duelima, da ne vraća loptu unazad (kao Kanga i svi Afrikanci), da brzo prenosi loptu na protivničku polovinu (a, ne da je davi i carini kao Kanga). Zadnji vezni mora da ima solidnu tehniku (a, ne kao Kanga da samo vraća lopte unazad). Zadnjeg veznog treba odgajiti iz svoje škole (jer, čemu onda ona služi?!). Ovi koji mimo volje navijača Zvezde i dalje sede u njenoj upravi, su nesposobni da urade nešto pozitivno. Hoću da se Zvezda privatizuje, ali da to može da uradi samo neki srpski biznismen.Kada se to desi ovi “stručnjaci” koji sada vode Zvezdu, neće smeti ni da privire na Marakanu!
G

Gost1976

pre 12 meseci

Ovde prosečan Srbin piše ..pakuj ti druže kofere,to je vrh razmišljanja,retko ko pročita tekst do kraja,opljune i na kraju kaže pametnom dosta iako on sam je jako slabo obrazovan ,a pametan.. Milojević ide iz Zvezde,logično je da dođe iskusniji trener na koga naša poluobrazovana masa ne utiče,ne interesuje ga,zato je Bahar odličan za Zvezdu i imaće veluki uspeh.Potrebna je Zvezdi nova energija,novi trener atraktivan,on će dovesti dobra pojačanja,promeniće krv ekipe,publika će se vratiti jer je sve prezasićeno i nema interesovanja . Sa druge sjajne Milojević je sjajan mlad,edukovan i perspektivan trener,pre svega obrazovan čovek koji nije odrastao u našoj egomanijačkoj žabokrečini gde su svi najpametniji ,sujetni ..oni vladaju kod nas u svim sferama. Pogledi na fudbal ovog čoveka su 20 godina ispred naših prosečnih radnika u fudbalu,bilo bi sjajno da ostane u srpskom fudalu ,implementira svoja iskustva i znanja ..ali to niko neće,potcenjuju ga i pljuju i on će otići na zapad i tamo sigurno biti uspešan ,zato su oni najnapredniji u svim sferama i na kraju uvek pobede jer najviše ulažu u obrazovanje,nova znanja i u edukaciju ljudi plus dovode najbolje iz celog sveta.Mi ih pljujemo ,uvek sno ugorženi od njih ali im u stvari zavidimo na tome što rade ali mi sami nećemo da se menjamo.Milojević je sve hirurški precizno rekao za naš fudbal i Zvezdu,sjajna analiza ko hoće da pročita,želim mu sve najbolje.Prognoziram da domaći trener neće biti u Zvezdi narednih bar 10 godina,Terzić i Marin dobro znaju da su svi resursi srpskih trenera iscrpljeni i da za dalji napredak Zvezdi može samo stranac može pomoći,što manje sluša okolinu to bolje.
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Nije ni cudo sto je najuren iz rozenborga posle dva meseca,on je trener da radi u klubu u kom se ne ocekuju neki veliki rezultati,ali klubovima koji se bore za titulu i evropu nema sta da trazi.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Pa 15 ih imas u timu!
G

Gostić

pre 12 meseci

U teoriji, analizi, stavu, sve lepo i tačno. U praksi, to izgleda ne malo, nego dosta drugačije. Ruku na srce, kad već ide, a izgleda da se to znalo već nakon zimskih priprema, nije na njemu ni bilo da reže i sprovodi smenu generacije. Sada će kulturno da vruć krompir koji je prihvatio samo prosledi sledećem treneru. Tu dolazimo do uprave i njenog uticaja na igrače, zbog ugovora i svih drugih stvari. I tako je pošteno, oni treba da odrade taj deo posla, a ne da se kriju iza trenera, i da troše trenere zarad svojih grešaka, interesa ili nemoći. Ova njegova priča i ono što vidimo na terenu i startnoj postavi nije isto. Neki kompromis, šta li je već, to samo oni u klubu znaju. Na njegovoj strani su rezultati, statistika, to niko ne može da mu ospori. Igra, naročito u Evropi i par utakmica u prvenstvu su bile skandal. Ne zato što su očekivanja velika, nego zato što smo na sreću to dobili i bili nadigrali. Njemu želim sreću, mlad je, i možda najbolja stvar bi bila ako bi postao pomoćni trener u nekoj jačoj ligi, gde bi naučio da ono što u teoriji zna, sprovede u praksu. Mlad je, i savez bi za interes našeg fudbala trebalo da ga podrži, kao i par mladih trenera koji rade dobar posao, ne samo kod nas već i u inostranstvu. Deki nije primer, previše je veliko ime u Italiji i za njega će uvek biti mesta u nekom klubu. Ali ostale, Vladu Ivića na primer, i druge, treba podržati. Ne pominjem namerno Milojevića i Nikolića, milsim da su oni dokazani, šta god mi mislili o njima.
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Traže ga u Belgiji i Holandiji! Sve najbolje! Treba da se promeni metodologija rada sa mladjim kategorijama? Ja sam lipsao pričajući i pišući o tome! Sistem koji je više odsustvo istog i metodologija moraju da se menjaju! Mi ne možemo sebi da dozvolimo nijedno iole talentovano dete da provede 10 i više godina u fudbalu i da na prelazu iz mladjih kategorija u seniore bude izgubljeno, da batali ... Zato je potrebna promena od vrha do dna! Mora da postoji jasan put razvoja i razvijanja! Nisu svi za Superligu, ali su zato za 2. 3. 4. rang. I tu je potrebna promena, poboljsanje infrastrukture, uslova ... Najgora stvar je da budu van sistema i sporta!
N

Nemanja898989

pre 12 meseci

Pakuj ti polako stvari i putuj,sto dalje od Zvezde…
Ć

Ćopa

pre 12 meseci

Da ovaj novi ne bude gori od njega jer zna se da u Zvezdi ima 5-6 igrača koji moraju igrati a ostali po kvalitetu.
D

Djape45

pre 12 meseci

Na papiru je sve ovo fino rečeno, ali na terenu tu i tamo
d

dejanera

pre 12 meseci

A na terenu preuzeo ekipu posle Stankovica i ispadanja od Makabija iz LS! Stankovic je vodio u obe utakmice protiv Makabija i ispao je! A ispao je jer mu ekipa nije mogla da izdrzi vise od 60 minuta! Tu i takvu ekipu (nespremnu fizicki i srusenu psihicki) poveo je u LE protiv ekipa koje su sve htele LS (isto kao i Zvezda) i tako su i pravljene. I doziveo je 4 poraza. Tri sasvim zasluzena i onaj protiv Monaka zbog smotanog Srnica! Kada je povratio ekipu, prosao pripreme ocesljao je sve odreda. Jedino je na JNA igrao nereseno. Na svakoj utakmici ili natrpaju nekoga ili stvore gomilu sansi! Dakle on je svoje napravio a sad sto lopta pogodi stativu ili golman odigra utakmicu karijere (kao Carevic danas mada on i inace odlicno brani)to je ono sto se u fudbalu, i zivotu, zove visa sila!
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Izgleda da ce odjeknuti jos jedna bomba Mario Baloteli prelazi iz svajcarskog Siona u Rapid iz Bukuresta.Postavio je i jedan uslov da ima milion na godisnjem nivou.
S

Sega89

pre 12 meseci

Ludwigson je ozbiljan igrač samo su problem godine jer ih ima 29 ali šteta što nije došao jer zna puno fudbala…
g

gostttttttt

pre 12 meseci

sta ima veze koliko ima godina? pa koliko je igraca zavrsilo kod nas karijeru ili otislo za dz? vazno je da zna da igra...
e

esex

pre 12 meseci

Strucan i skolovan trener i 99 posto stvari koje je rekao su tacne..ono sto mislim da je problem je sto je previse drugar sa igracima i sto mu to malo kvari autoritet,posebno kod najiskusnijih..ne grizu koliko treba i ne daju 120 posto sebe jer znaju da ce svakako igrati jer su ok sa trenerom..to se najbolje vidi kod kataia i ivanica..oni jesu i moji omiljeni igraci al vidi se da ih je miloje razmazio,da su neodgovorni u igri itd...mozda je miloje najbolji u radu sa mladima,da je glavni u omladinskoj skoli al cisto sumnjam da bi to prihvatio..u svakom slucaju hvala mu na svemu,puno je dobrih stvari uradio i bar ja cu ga mi tome pamtiti
E

Eh (pravi)

pre 12 meseci

On bi bio jako dobar da bude nešto što se tiče dovodjenja igrača. Vidi se da dobro razmišlja, da hoće da gurne klince i za to mu skidamo kapu. Daće Bog da bekovi iz Grafičara (Nedeljković, Radojević) dobiju šansu kod Bahara. Kao i mali Miladinović i onaj drugi golman zab sam mu ime. Arnautović u špica, Mohamed u vezi, 5 nazad i imamo čemu da se nadamo u LŠ
d

delija02

pre 12 meseci

Kada bi sa decom mogla da se igra LS,najbolje onda da sa Graficarem igramo LS i da dodamo dvoje iz kadeta
E

Eh (pravi)

pre 12 meseci

@delija02 sve to stoji, ali sam mislio da dobiju šansu u toku sledeće sezone i da kroz ligu dobiju šansu i pokažu kvalitet, pa posle toga šta bude neka bude. U LŠ bi mogli na klupu, svakako danas može 15oro na klupu da se stavi
S

SHONE DELIJA '75

pre 12 meseci

BRAVO ZA TERZICA PODRSKA SA SEVERA NIKAD NECE PRESTATI
k

knnbyz

pre 12 meseci

Vodi ga kuci
d

dejo delia

pre 12 meseci

Dejo Savicevic za Championos league
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Kralju igra nam je očajna. Mislimo da smo neka sila jer nemamo konkurenciju ovde. U LE smo bili poslednji na tabeli. Igramo presporo, nema igre, plus ono što ovde igramo koliko nam treba, a ne jako svih 90 min. Skroz pogrešnu filozofiju fudbala imamo ovde. Kako vam više nije jasno da fudbal mora da se igra 90 min, da se gine 90 min, da se trči 90 min, debelo su plaćeni za to. Daj da vidim neki dupli pas, igru sa malo dodira, jak tempo, da lopta ide do noge, da lopta šiša travu, da se pravi višak na krilu, da se gura lopta po zemlji u prostor, da igra ima nekog smisla. Pusti me tog davljenja lopte, a onda kada hoćemo da igramo kroz pas, ne možemo tri dodavanja da povežemo. Nas bi ubili tempom u Nemačkoj drugoj ligi. Nadam se da ćemo dolaskom Bahara promeniti način igre i igrati dosta brže i agresivnije, i da će igra imati nekog smisla, da će igra imati dušu.
p

prti

pre 12 meseci

Sve stoji da je igra losa ali sam je covek rekao ovde ostale ekipe izadju na teren i igraju destruktivan fudbal. U takvim uslovima tempa nema. Plus ocaj tereni. Zato se mnogi oduseve kada se igra protiv TSC na primer jer oni nisu destruktivna ekipa i imaju kvalitetan teren. I odmah utakmice protiv Zvezde i Partizana izgledaju kao da su duplo brze. Obe ekipe imaju prilike jer to je normalno nije normalno da 90 minuta ekipa nema sut na gol sta su radili oni sat i po na terenu. I onda dodju stricnjaci ovde i gledaj kako im TSC pravi sanse pa pravi jer igra fudbal i tako bi trebalo da izgleda svaki mec.
G

GeOs

pre 12 meseci

Tvoje misljenje i teoriju obara praksa. Zasto mislis da bi nas nemacki tim iz druge lige "ubio" tempom ? Zasto Keln to nije uradio i Zvezdi i Partizanu ? Zasto Hofenhajm nije "razbucao" Zvezdu... Jeste dobio u Nemackoj 2-0... ali daleko od "razbucavanja". Prosecan navijac Zvezde je "ogranicen". Ocekuje neki "iskorak" a ne kapira da je u danasnjem fudbalu 3. mesto u grupi LS nesto za sta treba ogromana ulaganja. Pisem hiljaditi put. Shvatite da Zvezda NE MOZE da dovvodi skuplje igrace. Mozes da ponudis i 3m po sezoni, ali igrac nece da dodje ovde ako je sposoban da igra lige petice. Mogu da dodju "zapadni" igraci koji su na zalasku karijere, afrikanci i povratnici. To je maksimum koji moze Zvezda da dovede. To su igraci koji igraju za maksimum 500-600k godisnje. Sa takvim ulaganjem, LE je realnost (nekad i da prodjes grupu), LS (maksimum jedna pobeda i jedna neresena)... za LK , to je vec pristojno da izadjes iz gtupe, i eventualno neko 1/4 finala ako "ozbiljniji" nisu zainteresovani. To sto neko ocekuje ne znam kakav "iskorak" samo pokazuje nerazumevanje situacije u fudbalu.
h

hahhahhhaaa

pre 12 meseci

ali trener meseca
h

hepek

pre 12 meseci

Covek i treber na mestu, ali izgleda pogresnom. Ovde nema strpljenja za sistematski rad i napredak - i to je potpuno u pravu. Mada, u klubu kao Zvezda generalno nikada nece ni biti strpljenja u meri u kojoj on ocekuje...to mozda u omladinskom pogonu. Specifican karakter, fali mu malo ostrine i odlucnosti za nesto vise. Sa mladim igracima mora mnogo ranije da se radi - kad dodju u prvi tim nema bas vremena za to jer se uvek ocekuje rezultat.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Iskreno, covek je milion pametnih stvari rekao. Vidi se da dolazi iz sistema koji funkcionise i na koji treba da se ugledamo. I rekao bih da je u pravu za sve sto je rekao. Ali bih se uhvatio za ovo poslednje jer sam iz price. Skandinavci prodaju igrace za desetine miliona, ali... Skandinavci imaju savrsenu infrastrukturu, mi imamo oranice, u Skandinaviji skoro da nema namestenih utakmica, ovde skoro da nema kola bez namestene utakmice, Skandinavci igraju direktan fudbal, mi se bunkerisemo, Skandinavci KUPUJU igrace iz svojih nizih liga, i nije im problem ni da daju milion-dva nizeligasu za kvalitetnog igraca, Skandinavci ulazu i daju sansu mladima a mi smo penzionerska liga. Ali svi imaju uslove, svi prodaju, svi prihoduju, i svi prihoduju mnogo vise. Ali zato mi imamo pilicare koji vode nas fudbal, sve mora preko Zvezde i Partizana, da se nije pojavio Cukaricki, niko skoro da ne bi imao prodaju. Da bismo se i unapredili i zaradjivali vise, mora prvo da se smanji namestanje, mora da se ulozi u infrastrukturu, mora da se skoluju moderni treneri i da im se da sansa, i mora da se cela liga ucini atraktivnijom i interesantnijom. I imace mnogo vise para za sve. Ti Skandinavci imaju ponekad neki klub koji napravi blesak u Evropi, tipa Kopenhagen, Midtjiland, i to je to. Mi imamo Zvezdu i Partizan sa daleko ozbiljnijim rezultatima, ali zato Skandinavci prodaju za desetine miliona a mi za saku zita. Treba unaprediti fudbal i ligu i promeniti mnogo toga, ratosiljati se fudbalskih metuzalema, i krenuti u reforme. Jer samo tako cemo opet da budemo konkurentni i da zaradjujemo dosta vise. I da, to nepoznavanje jezika. Engleski mora da se zna kao minimum. Svaki dodatni jezik je plus. Ne moze fudbaler da bude nepismen, i da ne govori strane jezike, jer je osnova fudbala komunikacija, a kako ces da komuniciras ako ne znas jezik?
G

Gostqwerty

pre 12 meseci

Tolike utakmice Sanogo zdrav sedi na klupi Srnića silujete da igra zadnjeg i gluposti pričate i ti i prethodnik,a na terenu haos...pokazali ste se,hvala na svemu i da se ne ljubimo...Crvena Zvezda je klub rezultata i punih tribina,a ne kojekakve demagogije i biće radimo,instant rezultat što se tiče i igrača i trenera,sad i odmah,nije to testo pa sačekaj da nadođe...
V

VolimSrbiju

pre 12 meseci

Cudno da nije Zelimir!
B

Bbvc

pre 12 meseci

Dosta tačnih i pametnih stvari je rekao, šta god mislili o njemu. Ovde zaista na 70% stadiona nema osnovnih uslova za igru zbog očajne podloge pa samim tim i nema brže tečnije igre, boljeg tempa. Sve je usporeno i kilavo. Naravno da to neće niko da gleda. Druga stvar nema strpljenja sa trenerima ali i igračima. Dve loše utakmice odmah ga teraj i dovodi novog i tako u krug. Dodao bih i još jednu stvar. Sem Vojvodine, Novog Pazara i donekle oba Radnička, ovde nema potencijala za bolju gledanost i navijačko jezgro kada svi živi navijaju za blizance, čak i u NS ili KG imaju više nsvijača od domaćih klubova što je apsurdno. Izuzetak NP ali svi znamo zbog čega...I sad umesto da se napravi moderan Karađorđe ili Čika Dača, gradi se Loznica kojs ni nema prvoligaša i nikad nije ni imala pa onda mora beogradski klub da dolazi da igra. Lopovluk...
R

Rico89

pre 12 meseci

A ne može se vala ni bez trenera...
L

Lepi Mica

pre 12 meseci

Delijeeeeeeeeeeeeeee idemoooo jedaaaaaan jeeee Miloos Milojeviccccc i nas brat Zeljko Mitrovic. Pozdrav iz zadruge od lepog Mice ljubim moje Zvezdase
G

Gost123

pre 12 meseci

Lepi-lepo vas unisti Real pre neki dan)))))))))))) Au kakvo sibanje sa strane gospodje karme)))))))))) Ali tvoj komentar pokazuje da nista naucili niste..... Ako ako samo napred.......
a

alooo

pre 12 meseci

nisi zanimljiv
c

cernogorac

pre 12 meseci

Ljudi sto cinite ovakvoga covjeka otjerati obice nam se oglavu. Terzo bar ti si nas junacina znas za cast i obraz ostavi nam Miloja. Delije Cetinje
G

Gost123

pre 12 meseci

cetinje-za nekoga navija gospodin Matija Bećković, a za nekog božo koprivica.............. A lepo vas unisti Real pre neko vece))))))))))))))))))))))
m

moka slavnic

pre 12 meseci

Ljudi koji me postuju Zvezdasi moji pre svega a i Partizanovci koje takodje jako postujem a dosta njih i mene podrzite do pobede uvek smo bili sampioni da se slavno ime Slavnic i nad zadrugom sampionski viori. ZVEZDAAAA SRBIJAAA NARARVNO I PARTIZAN VOJVODINA RADNICKI... SVI SMO MI SRBI
G

Gost123

pre 12 meseci

Nece da moze, ja grobarcina i cuveni intelektualac kiki golubovic ne dam!!!!!!! Zna se ko je kralj rijalitija, ja i cuvena intelektualka Sandra partizan!!!!!! Ne staj mi na muku, jos se nisam oporavio od toga sta nam uradi Real pre neko vece..........
S

Sojitj

pre 12 meseci

Pozitivno me iznenadio intervju. Bez floskula i generičkih rečenica, čovek pokazao da se razume, i u fudbal i u ljude (igrače).
T

Tarantula

pre 12 meseci

Licno mislim da je covek bas dobar trener,i da ce to pokazati.Zvezda trenutno nije merilo iz mnogo razloga,a najveci su sto se coveku ne dovode igraci za koje licno garantuje,i mesanje u rad ljudi iznad njega.
2

2305

pre 12 meseci

ko budimir trajkovic sve zna ali u praksi to nije bas tako
V

Viki Miljković

pre 12 meseci

Ovaj intervju treba da ide u udžbenike. Ne smem ni da zamislim ako bi Zvezda bila ozbiljna za 3-5 godina kada bi ostao. Šteta što izgleda da uprava više čita komentare navijača, nego da se bavi održivom strategijom kluba. Vidi se da je trener sistema, što bi posebno dobro došlo kad bude došla sezona bez Evrope. A ona jedne godine mora doći. Već vidim da će tada krenuti rasprodaja i panika, što će klub vratiti na nulu.
s

sssss

pre 12 meseci

da samo imas malo vece mosnice i da ti je energija Dekijeva gdje bi nam kraj bio,ali nije sve ni do tebe,igraci su istroseni dugo su tu,nema satifakcije sem evrope,igras nasu ligu,igras se sa svima i onda nakon 10 utakmica dodje ti jedna evropa gdje vidis da je skoro 90% klubova azdaja. jbg sretno gdje god da odes.
С

СКИЗ

pre 12 meseci

Ти си добар за аналитичара, али за првог тренера тешко. Него да наставим. Задњи везни као Саного само млађи и бржи. И лево крило да буде као Букари, шпиц мора да игра фудбал (Фалћинели или Охи, или обојица, ти типови играча) Пешић каже и сам да нема квалитет за Звезду, што сте га доводили само да се уверимо у то? Ови бекови (Виго и ови лево) су добри, уз тактику добру могу да буду продуктивни. У вези не сме Канга да дави ону лопту, мора брже да се игра. Ето шефе и то сам ти решио. Живела Звезда и мајка Србија!
b

brrrrrrr

pre 12 meseci

Falcineli,Ohi?Hahhahhahhaha
h

hmm

pre 12 meseci

ne treba nam vigo za 2 miliona, treba nam defanzivna 4 igraca i zadnji vezni. bekovi do pola, jer protiv brzih ekipa nasi sporaci nema trika da se vrate. formacija 4 1 3 2.sanogo zadnji vezni, stamenic centralni, ivanic i prucev ofanzivni, levo olajnika, desno bukari i u spicu katai i rakonjac.
С

СКИЗ

pre 12 meseci

А са Пешићем може? Звезди, поред твог танког знања за првог тренера, фале брзи играчи. Крила, бекови, везни играчо.
p

pitanje

pre 12 meseci

Zasto je onda igrao u monaku bez zadnjeg veznog?
k

krekic

pre 12 meseci

pa nije imao zadnjeg veznog za taj nivo fudbala - to pokusava da kaze...nema ga ni sad
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Zato sto je Sanogo bio povredjen, Micko nije bio registrovan, a Srnic em nije zadnji vezni vec tu krpi kad zatreba, em fizicki nije za 90 minuta protiv Monaka em biste ga vi tastatura strucnjaci razapeli da je najvazniju utakmicu poceo sa Srnicem. A cetvrtog nemamo. Eto zato.