Komentari na vest

Trener meseca Radoslav Batak: Pobede u derbijima rezultat promene karaktera, Vojvodina je drugačija nego 2017.

s

samo pitam

pre oko 1 godinu

Žurnalisto, pošto obraz?
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

I on covek izneverovao kako je TSC-u ponisten cist gol

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Trener Jadac verovatno misli na 2017, kada je vojvodina pustala zvezdu zbog, kako oni rekose ruznih pesama koje su im pevali navijaci Parttizana sto su i javno priznali! Svi se secamo neverovatnog preokreta kada je vojvodina povela 2-0 u prvom polubremenu, i kada je meleg pao preko lopte na gol liniji unesto da je zakuca za 3-0! U nastavku igraci vojvodine su naprasno zaboravioi da igraju fudbal, zvezda je izjednacila na 2-2 a posto treci nikako nisu mogli da postignu, igrac vojvodine je sam sebi dao gol da im olaksa muke! Zat sledeca cuvena utakmica na rajku izmedju ova dva tima, rezultat je bio 0-0 i onda se atbitar setio da u 70 min iskljuci bez razloga kapitena vojvodine koji je u suzama napustio teren! Zatim u 88 min boace se spotice o busen u kaznenok prostoru i taj isti arbitar pokazuje na belu tacku! Osmeh boaceta je sve rekao! Sramota!
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Арбитар се сетио,овај признао ,овај намерно... Јел си се ти сетио терапију да узмеш? Имаш болест звану ..комплекс од Звезде.
D

Daki...

pre oko 1 godinu

ma daj bre prekinite,u partizanu ne igraju jer nisu primili plate,prosecna vosa,i njen trener, za klasu ispod tsc i cukarickog
S

Slaninar

pre oko 1 godinu

Cukarickom smo pokazali koliko smo klasa ispod a danas cemo i Tsc-u
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

pa Vosa je oducila Cukaricki,Partizan,na red je dosao i Tsc
s

samo vosa

pre oko 1 godinu

Samo smo tebe cekali da nas turiras, ajd paljba na tvoje vesti...
3

39393939

pre oko 1 godinu

FK Vojvodina je za ove 2 ekipe fudbalsko ime