Souza i Robinson (@Reuters)
Souza i Robinson (@Reuters)

Trener Šefilda posle međusobnog šamaranja njegovih igrača: Samo dva momka koja očajnički žele pobedu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 09:16

Kris Vajlder ne želi da daje na značaju incidentu između Šefildovih igrača

Nesvakidašnja scena odigrala se u prvom poluvremenu nedeljnog duela Vulverhempton - Šefild Junajted. Nakon pogotka Pabla Sarabije u 30. minutu, ispostaviće se jedinog u meču i dovoljnog za pobedu domaćeg tima, došlo je do sukoba dvojice saigrača iz redova gostiju, zbog kog je čak reagovala i VAR soba.

Nakon prepirke, Šefildov štoper Džek Robinson i vezista Vini Soza ošamarili su jedan drugog, zbog čega su arbitri gledali snimak te situacije razmatrajući da li ima elemenata za isključenje. Nije ih bilo, ali nije to pomoglo poslednjeplasiranom timu Premijer lige da izbegne i 19. poraz.

Izabrane vesti

Trener Kris Vajlder u analizi utakmice morao je da se osvrne i na incident među njegovim igračima.

"Tražim od igrača da imaju uzajamno poštovanje, ali fudbal je strastvena igra. Došlo je do konflikta koji je bio blizu da pređe granicu, ali nije. Ne želim da gledam takve scene svakog vikenda, međutim, ako im je to bilo potrebno da se probude i pokrenu, mogu da ih razumem. Svakako ne bi trebalo previše se zamarati ovom temom, reč je samo o dvojici momaka koji su očajnički želeli da pobede", ocenio je Šefildov trener.

Nije ovo bio prvi put da su se saigrači "dohvatili za gušu" u nekom engleskom timu. Pre Šefildovog dvojca bilo je žestoko svojevremeno između Njukaslovog tandema Kijeron Dajer - Li Bojer (2005. godine), kao i među Blekburnovim saigračima Gremu Le Sou i Dejvidu Batiju u meču Lige šampiona protiv moskovskog Spartaka (1995).




tagovi

Šefild junajtedPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara