(©MN Press)
(©MN Press)

Tri superligaša žele Rajka Brežančića

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 12:33

Iskusni levi bek smatram da može da odigra još dve, tri sezone

Maltene dve godine nije igrao fudbal, ali Rajko Brežančić je i dalje zanimljiv pojedinim superligaškim klubovima. Samo nekoliko dana pošto se rastao sa Partizanom, iskusni levi bek razmatra ponude za nastavak karijere.

Zasad je na radaru tri člana našeg elitnog ranga. Prema inofmracijama Mozzart Sporta, 32-godišnjeg defanzivca bi rado u svojim ekipama videli kragujevački Radnički, Spartak Ždrepčeva krv i Radnik iz Surdulice. Svaki od tih klubova traži rešenje na poziciji levog beka i preliminarni kontakti na tom planu su već uspostavljeni.

Izabrane vesti

Kako se može čuti, Brežančić je siguran u sebe, uveren da još nije vreme za kraj karijere, te da je sposoban da odigra makar dve, možda i tri sezone u ovdašnjem fudbalu. I nema Rajko problem da se „spusti“ ispod nivoa Partizana, jer je još na početku seniorskog angažmana išao na pozajmicu u Bežaniju, kasnije se dokazivao u Metalcu, a možda najkonstatniji bio tokom perioda provedenog u Čukaričkog, gde ga je trenirao Vladan Milojević, s kojim je osvojio Kup Srbije 2015.

Brežančić je kasnije inostranu karijeru gradio u Holandiji (AZ Alkmar) i Španiji (Ueska, Malaga), da bi se leta 2019. vratio u Humsku na predlog tadašnjeg trenera Sava Miloševića. Otad se pojavio na terenu samo na 20 utakmica – nijednom u minuloj takmičarskom ciklusu – a posle isteka saradnje u potrazi je za novom sredinom. Siguran da nije rekao poslednju reč...


tagovi

Rajko BrežančićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara