Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Trijumfi Mančester Sitija, Klub Briža i Partizana uz Mozzart donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.08.23. | 11:30

Nigde nema većih kvota

Izbor fudbalskih utakmica je sve veći, a bukmejkeri Mozzarta i ove nedelje su izabrali nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu. U pitanju su dve dvojke, iz Mozzart Bet Superlige Srbije i prvenstva Belgije, odnosno jedinica iz engleskog Superkupa. Konkretno, u fokusu su Mančester Siti, Klub Briž i Partizan.

Izabrane vesti

Mančester Siti ponovo igra za Superkup Engleske iliti Komjuniti Šild. U proteklih šest godina, Građani su se pet puta borili za ovaj trofej, a prethodni pehar osvojili su 2019. godine, kada su uspeli da savladaju Liverpul posle izvođenja penala. Istovremeno, dve godine zaredom nisu pobedili - 2021. su poraženi od Lestera (0:1), a 2022. od Redsa (1:3). Tim Pepa Gvardiole je prošle sezone upotpunio dugo očekivani trofej. Građani su osvojili nacionalno prvenstvo i kup, kao i Ligu šampiona. Najveće poteškoće imali su u Premijer ligi, gde je Arsenal dugo bio u prednosti. Londonski tim je imao mešovitu sezonu. S jedne strane, Tobdžije su prvi put posle nekoliko godina završile na drugom mestu Premijer lige. S druge, podbacile su u završnici iako su bile nadomak osvajanja titule. Tokom trenerske karijere Mikel Arteta se sastao sa Pepom Gvardiolom devet puta i izgubio u osam borbi.

VESTERLO - KLUB BRIŽ (NEDELJA, 18.30), DVOJKA 2,05

Vesterlo je pre početka nove sezone odigrao pet prijateljskih utakmica. Tim je u prvom sukobu izgubio, u drugom remizirao, a potom su usledile tri pobede, koje su prekinute u prvom kolu nacionalnog šampionata, kada je Vesterlo odigrao nerešeno sa Epenom (2:2), iako je u tom meču gubio sa 0:2, ali se nije predavao i za to je nagrađen. Klub Briž takođe nije uspeo da dobije meč u prvom kolu, remizirajući sa Mehelenom (1:1). Posle toga usledio je poraz u kvalifikacijama za Ligu konferencije od Orhusa (0:1), mada je kormilar plavo-crnih promešao karte jer je u prvom meču slavio sa 3:0.

----------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Fashion&Friends parfimerije od 12.000 rsd + 10.000 rsd

----------

VOJVODINA - PARTIZAN (NEDELJA, 19.00), DVOJKA 2,40

Izgradili su Vojvodina i Partizan poslednjih godina veliko rivalstvo, oličeno – golovima. Kad su se sreli u maju, završilo se bez pobednika (2:2), početkom aprila Vojvodina je dobila preokretom (2:1), dok je Parni valjak oktobra 2022. bio ubedljiv (4:1). I ne samo to, u tri meča pre toga, uvek je prolazio tip GG3+ (dvaput u prvenstvu, jednom u kupu). Čak i prve utakmice nove sezone Mozzart Bet Superlige sugerišu da se igra na gol više, jer je Partizan gostovanje u Bačkoj Topoli završio remijem (3:3), dok su Novosađani izgubili dva puta od APOEL-a sa 2:1 u kvalifikacijama za Ligu konferencije, kao i na stadionu Rajko Mitić od Crvene zvezde (0:5). Reklo bi se da pomalo komplikovan zadatak čeka Partizan, jer je Vojvodina spojila deset prvenstvenih utakmica na svom stadionu bez poraza - osam pobeda, dva nerešena - a da je prošle sezone samo dvaput izgubila na Karađorđu, od TSC-a i Crvene zvezde.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti
Arsenal
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara