Son i saigrači iz Totenhema (©Reuters)
Son i saigrači iz Totenhema (©Reuters)

Trijumfi Totenhema i Kajzerslauterna najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 10:20

Nigde nećete naći veće kvote

Sredina sedmice rezervisana je za vanredna kola i brojne Kupove. Mozzart je spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su dvojka na Totenhem u sudaru sa Vest Hemom u okviru Premijer lige, kao i dvojka na Kajzerslautern protiv Sarbrikena u sklopu polufinala DFB kupa.

Izabrane vesti

Vest Hem je u prethodno kolo Premijer lige ušao u nizu od četiri meča bez poraza i imao je sve šanse da nadogradi uspeh u obračunu sa Njukaslom. Do 77. minuta Čekićari su vodili 3:1, ali su na kraju potpuno podbacili i izgubili u gostima sa 4:3. Očigledno, posle ovakvog poraza, ekipa nije u najboljem emotivnom stanju. Na tabeli, Vest Hem je na sedmoj poziciji sa 44 boda, četiri poena manje od Mančester Junajteda. Istovremeno, Njukasl, Brajton i Vulverhempton su u neposrednoj blizini. Totenhem se bori sa Aston Vilom za četvrto mesto. Pre dva kola Pevci su pobedili Vilu u Birmingemu rezultatom 4:0, ali je potom usledila neuspešna utakmica sa Fulamom i poraz od 3:0. Spursi su u prošlom kolu na svom terenu jedva savladali skromni Luton Taun sa 2:1. Generalno, nestabilni rezultati mogu se primetiti u učinku Totenhema tokom cele sezone. Pevci su na petom mestu na tabeli, sa tri boda zaostatka za Aston Vilom, ali uz meč manje od rivala.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

SARBRIKEN - KAJZERSLAUTERN (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,40

Sarbriken je glavno otkrovenje aktuelnog Kupa Nemačke. Ovaj tim je predstavnike trećeg ranga, i tamo ne blista pošto je u sredini tabele. To ga ipak nije sprečilo da se plasira u polufinale prestižnog turnira. Pored toga, u prethodnim fazama Sarbriken je uspeo da priredi senzacije, pošto je na putu do završnice pobedio Bajern sa 2:1, potom Ajntraht iz Frankfurta sa 2:0 i Borusiju Menhengladbah sa 2:1. U borbi za plasman u finale nacionalnog Kupa Sarbriken dočekuje Kajzerslautern. Crveni đavoli su učesnici Cvajte, u kojoj u poslednje vreme ne nastupaju naročito konstantno. Tim je dobio samo dve od poslednjih osam mečeva, a u prethodnom susretu izgubio je od Fortune Diseldorf sa 3:1 i samo je bod daleko od zone direktnog ispadanja. Ipak, Kajzerslautern je nadomak finala Kupa, a do ovde je stigao pošto je izbacivao Keln, Nirnberg i Hertu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara