Damjan Dostanić (©Starsport)
Damjan Dostanić (©Starsport)

TSC doveo pojačanje iz Ajaksa

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.06.20. | 12:19

Omladinski rreprezentativac Srbije Damjan Dostanić potpisuje za Topolski sportski klub

Čitali ste o njemu na stranicama MOZZART Sporta 1. januara 2020, a od naredne sezone moći ćete Damjana Dostanića i uživo da gledate na superligaškim terenima. Jer mladi napadač Ajaksa karijeru će nastaviti u TSC-u iz Bačke Topole.

Topolski sportski klub je zvanično objavio da će u petak predstaviti pojačanje za narednu sezonu. Istina, nije saopštio na koliko će godina ugovor biti potpisan, ali je prema saznanjima našeg portala saradnja dogovorena na period od tri sezone. Dostanić stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Ajaksom u kojem nije mogao do prvog tima, pa je procenio da je sada trenutak da se oproba u seniorskoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Svakao atraktivno pojačanje za najprijatnije iznenađenje Superlige ove sezone. Napadač rođen 2001. godine u Roterdamu od 2018. bio je na školovanju u čuvenoj Ajaksovoj akademiji, igrao i Ligu šampiona za mlade, izborio se za status omladinskog reprezentativca Srbije...

Sledeće sezone vrlo lako bi mogao da dobije i šansu da zaigra evropski fudbal i u seniorskoj konkurenciji, pošto samo Čukarički osvajanjem kupa može da spreči TSC da se plasira na međunarodnu scenu.

Tako dobar rezultat je dobrim delom i zasluga raspucanog napadačkog tandema Vladimir SilađiNenad Lukić, a ovaj prvi je baš nedavno u intervjuu za MOZZART Sport rekao da bi voleo da se ovog leta oproba i u inostranstvu.

Otud Dostanić. Sa idejom da pokaže da nije samo talenat u pitanju.


tagovi

Damjan Dostanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara