Srđan Spiridonović (©MN Press)
Srđan Spiridonović (©MN Press)

TSC traži levo krilo, pominje se Zvezdin Spiridonović

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.22. | 19:03

Sitijevom Luki Iliću ponuđena plata 50.000 evra

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole/

Velike promene igračkog kadra pretrpeo je TSC ovog leta. Dovedeno je šest novih igrača, dok je ekipu napustilo čak 11 fudbalera, od kojih svakako treba izdvojiti transfer Mihajla Banjca u Krasnodar težak 1.600.000 evra, uz 900.000 kroz bonuse, kao i 20 odsto klubu iz Bačke Topole od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Međutim, prethodni mečevi nagovestili su da bi TSC ove sezone mogao da ima problem s realizacijom, pa iz uprave poručuju da se uskoro nadaju novim pojačanjima.

Želeli su ovog leta u TSC Damjana Krajišnika kao pojačanje za vezni red, ali se on opredelio za Radnički iz Kragujevca. Kao alternativa je doveden Nikola Kuveljić. Poslali su i zvaničnu ponudu Mančester sitiju za pozajmicu Luke Ilića, ali i od tog transfera teško da će biti išta. Topolčani su ponudili godišnju platu nekadašnjem igraču Crvene zvezde u iznosu od 50.000 evra, a u slučaju da na 15 utakmica odigra minimum 45 minuta za TSC, Građani bi trebalo da refundiraju taj iznos. Ilić je u januaru poslat na pozajmicu u francuski Troa, međutim, nije odigrao ni minut u zvaničnim mečevima.

Najavljena je i transfer bomba u vidu nekadašnjeg reprezentativca Mađarske Nemanje Nikolića koji trenutno nema klub, ipak, i tu trenutno sve stoji na pregovorima. Sporna je plata i to što iskusni napadač ima još ponuda na stolu. Trenutno je u vrhu napada Stefan Vukić koji je produžio ugovor do 2024. godine. U međuvremenu, Strahinja Čarapić je vraćen na pozajmicu u Sremsku Mitrovicu, dok je Dukure obukao dres svog starog kluba, Javora iz Ivanjice.

Trener TSC-a Žarko Lazetić tvrdi da je primaran cilj dovođenje jednog levog krila.

"Prelazni rok za nas nije završen, pre svega tražimo još jednog krilnog igrača i uprava je već preduzela korake ka dovođenju pojačanja“, tvrdi Lazetić.

Skorije se pojavila vest da je uprava kluba iz Bačke Topole bacila oko na Srđana Spiridonovića, člana Crvene zvezde koji se vratio sa pozajmice iz grčkog Atromitosa i kojem su date odrešene ruke u potrazi za novim klubom. Ugovor sa crveno-belima mu važi do sledećeg leta pa je moguća i pozajmica. U svakom slučaju, biće vrelo ovih dana u Bačkoj Topoli.



tagovi

TSC Bačka TopolaSrđan SpiridonovićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara