Pantović protiv Đakovca i Cvetkovića (© MN Press)
Pantović protiv Đakovca i Cvetkovića (© MN Press)

TSC zagrizao za Miloša Pantovića, u igri između 500.000 i 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 15:08

Topolčani naciljali prvo pojačanje ovog leta

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Uveliko se sprema tim TSC-a koji će u avgustu igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Govori se o odlasku ili ostanku Petra Ratkova, kako zadržati Luku Ilića, zna se ko napušta klub a na pomolu je i potencijalno prvo pojačanje. Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, igrač kog dugo posmatra sportski sektor kluba iz Bačke Topole je Miloš Pantović. Prvotimac Voždovca je prvi na listi želja stratega Žarka Lazetića, te bi ga rado video mladi trener u napadu svoje ekipe.

Izabrane vesti

Pantović je u nedavno okončanoj sezoni odigrao 31 meč za Voždovac uz sedam pogodaka i dve asistencije. Rođeni Novosađanin je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine, prošao mlađe selekcije Crvene zvezde i na kratko igrao za Gračifar. Sa omladincima crveno-belih je igrao i grupnu fazu Lige šampiona, nakon čega je postao član ekipa sa „krova“. Stigao je levokrilni vezista i da debituje za selekciju Orlova u prijateljskoj utakmici protiv SAD. Prošlog leta je dovođen u vezu sa Partizanom, dok je na klupi sedeo Ilija Stolica, do transfera ipak nije došlo.

Pošto je fudbaler kojeg bi da dovedu u svoje redove Topolčani vezan ugovorom sa Voždovcem do kraja tekuće godine, moraće TSC da plati obeštećenje ukoliko želi da igrač rođen 2002. godine obuče plavi dres. Iznos koji će morati da izdvoje je nepoznat, ali cifra bi mogla da bude veća i od 500.000, ako ne i ceo 1.000.000 evra.

Pantović bi u slučaju eventualnog dolaska zauzeo mesto u napadu, gde bi pored sebe imao iskusnog Sašu Jovanovića, možda i Petra Ratkova čiji odlazak je sve bliži. Takođe, njegov dolazak bi stavio pod znak pitanja i ostanke pre svih Martina Mirčevskog, eventualno mladog Nikole Čolića.




tagovi

Žarko LazetićMiloš PantovićTSC Bačka Topolafk voždovacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara