Komentari na vest

Tuhel potvrdio - Ridiger ide iz Čelsija

R

Realnooo

pre oko 2 godine

Zasto u problemu? Prodaja kluba u toku, cak i da se razvuce do kraja sledece sezone, Celsi ima dobar tim i racunajuci pozajmice, dovoljno igraca da napravi 2 tima, jedan za top 4, drugi za top 8. Uz to ima vrhunske klince i uvek moze da gurne 2,3 u vatru kao u Lampardovoj prvoj sezoni. Ne verujem da ce se boriti za titulu pored Liverpula i Sitija bez dovodjenja jednom stopera, ali trece mesto je realno moguce. A ako se prodaja finisira na vreme, mocice da se dovede i cela zadnja linija ako treba.
T

TP-1

pre oko 2 godine

Tasko ce se Celzi dici iz pepala posle svih ovih nevolja. Mislim da ce ovo sa promenom vlasnika biti pogubno. Tim je vec poceo da se osipa. Ovo sa Ridigerom je samo pocetak. Tu je i Aspilikueta,Kristensen,vremesni Silva pitanje koliko moze sa vec 37 godina...dakle cela odbrana. Pitanje sta ce novi vlasnik da uradi...znaci sredina tabele u jednoj recenici narednih godina,dugo,dugo!
p

plavac

pre oko 2 godine

neka vode kristensena za džabe ako treba
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Neka ide. Svako ko poželi odlazak vrata su tamo.
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Toni je dobar igrac al ne vise od toga. Top klasa nije ali tko god ga dovodi za dzabe je super. Celsi gubi sa ovim jer ce sad morat puknit 50 mil.€ minimum za zamenu. Iskreno bi voleo da dovedu na poziciju levog stopera Gvardiola iz Lajpciga mali ce biti fantazija igrac.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Perez ako ga ne dovede neka napusti klub.... Uz Diasa i Van Dajka najbolji stoper sveta...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Kako da ga dovede kad nema ni za kiflu? Uzima njega laporta bre sigurno
A

Allianz

pre oko 2 godine

🤣🤣🤣🤣🤣
E

Ehehehe

pre oko 2 godine

Odlican igrac iskreno, Real ce imati bas dobru odbranu iduce sezone onda.
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Ridiger,Mbappe... Who is next?