Tumbasević na meču sa Vojvodinom (© Star sport)
Tumbasević na meču sa Vojvodinom (© Star sport)

Tumbasević i Duronjić napustili TSC

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.05.21. | 17:29

Ugovor istekao i štoperu Skopljaku

Okončan je dvogodišnji mandat Janka Tumbasevića u Bačkoj Topoli. Jedan od najiskusnijih superligaških fudbalera (u januaru napunio 36 godina) napustio je TSC, pošto mu je završetkom sezone istekao ugovor, a klub mu nije ponudio novi.

Tumbasević je skupio 27 od 38 mogućih utakmica u prethodnom prvenstvu, međutim, tokom proleća minutaža mu je znatno smanjena, počeo je samo četri susreta, te je rastanak sa ekipom Mladena Krstajića donekle očekivan.

Izabrane vesti

Tokom karijere, kad je u pitanju srpksii fudbal, Tumbasević je igrao Vojvodinu, Milicionar, Spartak i Mladost, osim toga dokazivao se u dresovima Zete i nekoliko rumunskih klubova, pa ne bi trebalo da ima problema da nađe novu sredinu.

Osim njega, ugovori su istekli krilnom vezisti Borku Duronjiću (32 utakmice, dva gola, četiri asistencije), kao i štoperu Nebojši Skopljaku (osam mečeva).

S njima nismo produžili ugovore i slobodni su u izboru nove sredine. Iskoristio bih priliku i zahvalio za sve što su učinili za klub. Dolaske i odlaske igrača rešavaćemo u hodu, pojedine mlade koji su imali manju minutažu pozajmićemo zainteresovanim klubovima“, pojasnio je Sportskom žurnalu Mirko Jovanović, sportski direktor TSC, koji će pripreme za narednu sezonu početi 15. juna.


tagovi

TSC Bačka TopolaJanko TumbasevićBorko Duronjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara